::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > (arvuti)mängud
Pages (24): « First ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
GillBates21
05/06/2009 13:51

tegin jälle doom 2-e kõik 32 taset läbi
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Dave Wood
05/06/2009 14:53

:D respekt
Catastroфиck
06/06/2009 12:06

jyrta:
varem pelisin kyll, sain bani korduvalt , kuna liiga osav

unkind
06/06/2009 12:52

njaa päris hull killer, elektri ja rocketiga niimoodi õhust pidevalt noppida on ikka päris hull + rail muidugi. vasta(sed)ne tundusid veits noobid või nii, kohati nati liiga arutu ringi tormamine
tore geim on kyll see q3, kiire ja konkreetne andmine. (Y)
Catastroфиck
06/06/2009 13:36

kusjuures tundub jah et vastased on noobid aga tegelikult mängib tüüp parimate playerite vastu.
lihtsalt selles quake modis "cpma" on voo suht võitmatu. siit veel üks match nt kus ta reibib ühte elukutselist progamerit http://www.youtube.com/watch?v=atI5SyXD070
kain
06/06/2009 13:52

nomaitea, q3 on pigem m2ngu fyysika reeglite tundmine kui skilli teema vs q2 kus oli taktika ja positsiooni m2ngimine (relvade respawn). ma sellest videost midagi eriti impressivat kyll ei n2e
unkind
06/06/2009 13:53

kuti liikumine on üsna hull lendamine ikka kohati, jube retsidevist indeed.
unkind
06/06/2009 14:06

kain:
nomaitea, q3 on pigem m2ngu fyysika reeglite tundmine kui skilli teema vs q2 kus oli taktika ja positsiooni m2ngimine (relvade respawn). ma sellest videost midagi eriti impressivat kyll ei n2e

:D irw kain, loll jutt suhu tagasi. pole vist väga q3 pelanud või mis?
antud video on vist niisama for fun lahmaat, mitte mingi auhinnarahaga võistlus. q3 põhistrateegia ongi ju kontrolli saavutamine läbi kõige hea ära söömise ja see omakorda nõuab ikka skilli kyll. q2 oli ikka tykk tykk maad uimasem võrreldes q3.
Catastroфиck
06/06/2009 14:06

kain:

misasja sa jahud. q3s on samuti relvade, armori, ja healti respawn niiet pead samamoodi taktikaliselt liikuma ja neid koguma. + quake 3 on kiirem mis nõuab seega kiiremat reaktsiooniaega ja üldse paremat aimi. ja ma tahaks näha mõnda q2 venda kes nii hästi railiga pihta laseb ja 3x õhuraketti stabiiselt sisse kütab etc
kain
06/06/2009 14:13

bwahaha, epic fail...esiteks on respawn sitaks kiirem kui q2's mis t2hendab v2hem taktikat ja rohkem ringi lippamist. teiseks, q3 pole q2'st "kiirem", see kui venna fov on 105 ei t2henda, et m2ng on kiirem:D
kolmandaks, enamus q3 prosid on vanakooli q2 vendasid.
kiiremat reaktsiooni aega ja paremat aimi? gtfo
Catastroфиck
06/06/2009 14:31

kain:
bwahaha, epic fail...esiteks on respawn sitaks kiirem kui q2's mis t2hendab v2hem taktikat ja rohkem ringi lippamist. teiseks, q3 pole q2'st "kiirem", see kui venna fov on 105 ei t2henda, et m2ng on kiirem:D

oot enne kui ma peaga vastu seina taguma hakkan et oled sa q3 mänginud üldse? q2s saab kah fovi muuta u know.. ja ma ma mõtlesin et sa räägid ikka taktikaliselst liikumisest mitte taktikalisest "koha peal istumisest" et asjade respawni oodata. rohekem
campi nõuab küll räigelt skillir rsk :D:D
naljamees rsk
ja kui vastane kiiremini liigub siis on vaja ka kiiremini reageerida, on see sulle siis tõesti nii arusaamatu? ja osad mehed pelasid juba quake 1 ja siis quake 2 ja siis q3 so what?
unkind
06/06/2009 14:36

kain:

sry aga krdi vinge loogika on sul ikka kyll. palju siis q2 respawnid aeglasemad on võrreldes q3ga? ma usun, et suurt sittagi, max vbl 10-15 sec or so, kindlalt muidugi ei mäleta, ning see, et mäng pole kiirem, wtf nagu? minu mäletamist mööda ei andnud q2 strafejumpigi teha, rääkimata oluliselt konsoolist graafikat kehvemaks timmimisest, mis omakorda paneb pildi paremini lippama, mida suuremaks fbsi saad seda paremat speedi võimaldab saavutada.
lihtne võrdlus jalgpalli näol: proffide tasemel toimub mäng suurtel kiirustel, mis tähendab et sul on vähe aega reageerimiseks ja samuti on raskem ka tehnilisi sooritusi sooritada.
pühapäeva liiga tasemel on mängutempo seevastu oluliselt aeglasem ja tänu sellele on sul ka rohkem aega mõelda ja reageerida mängule.

epic fail indeed.
kain
06/06/2009 14:41

irw, eiei ole q3 m2nginud muidugi...ma r22gingi taktikalisest liikumisest, arvestades millal respawn on, fakk see ei ole mingi campersniper. no shit, et q2's saab fovi vahetada, q1's sai ka.

vastane liigub kiiremini? ma ei tea mis m2nge sa m2nginud oled aga q2's liiguvad vennad v2hemalt sama kiiresti kui q3's.
swompy
06/06/2009 14:55

vo0 oli minuteada dueller. Aga need TDM fragid olid küll nauditavad. Haige strafejump skill ka ofc.
Catastroфиck
06/06/2009 17:10

kain kle, ime lahti
Katzy
06/06/2009 17:19

irw tra võtke nüüd käest kinni ja mängige mingi vahva ringmäng ka siia otsa:D
swompy
06/06/2009 18:46

Hmm...Kain paranda mind kui ma eksin aga enamus q2 pro-si q3-s küll hakkama ei saanud. Lexer, Cooller, zero4, fatal1ty, vo0 küll q2-s mingid tegijad ei olnud. Samas q2 kõige kõvemad vennad zyz ja purri näiteks algusaastatel üritasid q3-s ka läbilööki aga polnud üldse nii head. Kui sa tead mõnda q2 tegijat, kes q3-s omas, siis valgusta mind.

Rääkides spawntime-st siis MH oli q2- ja q3-s mõlemal 2 minti. Relvad 15 sekki ja armorid 25 sekki kui ma õigesti mäletan. Rääkides mängu kiirusest, siis q3 mootor võimaldab kiiremat (UPS - units per second) liikumist kui q2 mootor. Samas kui rääkida üldse hüpetest siis q2-s eksisteerist nii strafejump, kui doublejump aga q3-s doublejumpi enam polnud. Mis iseenesest tähendas seda, et q2-s oli liikumine teatud mõttes raskem ja mitmekülgsem. Samas kiirused mida q3-s accelerative jumpidega saadakse on ikka tunduvalt suuremad, kui q2-s.
Taktika, map control ja itemite timeminine on mõlemas mängus oluline. Aga q3-s ehk isegi olulisem, kuna q3-s ei saa relvi ja ammot meeskonnakaaslastele droppida, nagu seda q2-s teha sai.
delic
06/06/2009 22:44

ma fräägisin ennast teise kohta
kain
07/06/2009 13:38

swompy:
Hmm...Kain paranda mind kui ma eksin aga enamus q2 pro-si q3-s küll hakkama ei saanud. Lexer, Cooller, zero4, fatal1ty, vo0 küll q2-s mingid tegijad ei olnud. Samas q2 kõige kõvemad vennad zyz ja purri näiteks algusaastatel üritasid q3-s ka läbilööki aga polnud üldse nii head. Kui sa tead mõnda q2 tegijat, kes q3-s omas, siis valgusta mind.

Rääkides spawntime-st siis MH oli q2- ja q3-s mõlemal 2 minti. Relvad 15 sekki ja armorid 25 sekki kui ma õigesti mäletan. Rääkides mängu kiirusest, siis q3 mootor võimaldab kiiremat (UPS - units per second) liikumist kui q2 mootor. Samas kui rääkida üldse hüpetest siis q2-s eksisteerist nii strafejump, kui doublejump aga q3-s doublejumpi enam polnud. Mis iseenesest tähendas seda, et q2-s oli liikumine teatud mõttes raskem ja mitmekülgsem. Samas kiirused mida q3-s accelerative jumpidega saadakse on ikka tunduvalt suuremad, kui q2-s.
Taktika, map control ja itemite timeminine on mõlemas mängus oluline. Aga q3-s ehk isegi olulisem, kuna q3-s ei saa relvi ja ammot meeskonnakaaslastele droppida, nagu seda q2-s teha sai.

minu m2letamist m88da oli p2ris paljudel pro'del sitaks steep learning curve kui switchiti yle q2'st q3'e. no edge's double jumpi teema (boxist boxile baasis) oli suht tunnetuse teema. v6imalik, et q3 mootor v6imaldab kiiremat ups'i, ei ole t6esti kursis aga mulle isiklikult tundus q3 fyysika engine olevat etteaimatavam kui q2 oma, yks rakett n2kku ja teine sinna kuhu vend p6rkab.

samas see on ka minu isiklik arvamus, et q3's pold samasugust taktikat nagu q2's. ma ei jaksa uurida aga ma olen p2ris kindel, et q2's olid respawnid aeglasemad.

ma ei ytlegi, et mp control, timing ja taktika poleks olulised m6lemas m2ngus, q2's oli lissalt veits rohkem vaja kui q3's, et venda yle kavaldada imo.
GillBates21
08/06/2009 21:05

Catastroфиck
10/06/2009 16:28

Dave Wood
10/06/2009 17:30

zomg
delic
10/06/2009 18:04

eelmine oli päris ok, kuigi kohati kiskus päris monoks. loodame, et sellel on story natuke rohkem läbimõeldud
Side Note
10/06/2009 21:27

julm graafika ikka tänapäeva mängudel jah O_o
GillBates21
18/06/2009 13:52

Catastroфиck
18/06/2009 15:15

mingisugused guitar herod ja asjad on juba niiet miks ka mitte tulevikus on juhtmega sukvardad
kood endale hologrammilise kampsuni nt

ah jah protoypei proovisin - crap.
dccap
18/06/2009 17:35

delic:
eelmine oli päris ok, kuigi kohati kiskus päris monoks. loodame, et sellel on story natuke rohkem läbimõeldud

kusjuures nõustun jah selle mono osaga aga ikkagi igati ilus mäng on.
DeeJott
19/06/2009 12:49

milline kõige normaalsem gta iv crack praegu on?
Catastroфиck
03/07/2009 22:35

gameplay wise tundub küll pääris fan fan fann

Watch more videos of TF2
M3RN-ZID
04/07/2009 05:13

Assassins Creed 2'e requirementsid lähevad suht lakke ma usun=D peab mingi superkompuutri endale varsti ostma, et uuemaid mänge pelada.
   Post A Reply
Pages (24): « First ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... Last »