unkind: su jutust oletan, et sa pole ise kunagi vist mingi spordiga tegelenud vms.
valepuha alates 7st kui esimese klassi läksin, jäin ainult kolmanda klassi talv vahele kui ei osanud kohe uut spordiala valida. ja hetkel on üle kahekümne eluaasta seljataga
ja mingisugune pasavares kes küsib minu käest selle peale et mis mee sa siis oled? on alati selline vend, kes reaalse jõukatsumise puhul oleks täiesti tühine kirp
2000 eeki on tõesti natuke palju. Mingid meeskonnad pidid veel tulema suvel, Prantsusmaa ja Argentiina, teadis keegi öelda. Loodetavasti on seal odavamad piletid =P
ma nii kindel selles ilusas mängus esialgu poleks. hetkel on suured võimalused, et järgneval mm`il me braziiliat ei näe, mis tähendab ennekõike seda, et viimasel ajal pole sealt eriti ilusat mängu olnud
delic: ma nii kindel selles ilusas mängus esialgu poleks. hetkel on suured võimalused, et järgneval mm`il me braziiliat ei näe, mis tähendab ennekõike seda, et viimasel ajal pole sealt eriti ilusat mängu olnud
ma ei kujuta ette kus kohast nad selle punkti juurde said. 2 päeva tagasi olid nad 4 kohal sama mängu arvu juures. ja veel mõni aeg tagasi olid nad alles 5 või 6 kohal. 8 mängu on veel pidada ja 5 ning teise koha vahe on vaid 4 punni. kui nad hooaja teiseks pooleks ennast kokku suudavad võtta ja kodus natuke paremini esineda, siis ei tohiks muidugi probleeme olla.
edit: eks keegi oli mingi viigipunkti neile märkimata jätnud vms
nojah, krt see veel puudus, et nad turniirilegi ei pääseks. Turniiri mittevõitmisest suurem häbi olekski vist ainult turniirile mittepääsemine. Ma arvan, et sel juhul viiakse Dunga kuskile favelasse ja lastakse penidel ta ribadeks kiskuda.
Arvatavasti pannakse mootorid ikka täisvõimsusel tööle ja pekstakse kõik staarikesed väljakule.
Kahju muidugi, et jalgpall on muutumas rikaste lõbuks. 2000 krooni ei ole muidugi mingi ulmesumma, aga purustab siiski paljude noorte unistuse oma lemmikvõistkonda näha. Nimelt siis nende, kelle mammakesed-papakesed ei suuda vastavat summat välja käia, eriti veel majanduslanguse oludes.
Brasiilia kohta nii palju, et ennegi on olnud, et nad algul ei saa vedama ja pärast võidavad MM-i.
ELECTRICO: Kahju muidugi, et jalgpall on muutumas rikaste lõbuks. 2000 krooni ei ole muidugi mingi ulmesumma, aga purustab siiski paljude noorte unistuse oma lemmikvõistkonda näha. Nimelt siis nende, kelle mammakesed-papakesed ei suuda vastavat summat välja käia, eriti veel majanduslanguse oludes.
Brasiilia kohta nii palju, et ennegi on olnud, et nad algul ei saa vedama ja pärast võidavad MM-i.
brasiiliaga ei lähe vist vaatama aga jutud käivad et tahetakse mingid matšid teha veel portugaliga ja prantsusmaaga.kukemaa poistega mängule kisub nagu kyll.
Esimest korda on reaalne võimalus BBL üleüldse kotti panna, kõigist peale Rytase ollakse üle(kodus kindlasti, võõrsil oleneb vilest) ja Final four peaks kõigi eelduste kohaselt Tallinnas toimuma.