::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > Poliitika & olukord riigis.
Pages (32): « First ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
unkind
26/04/2007 22:10

chuck norrist läheks praegu hädasti vaja.
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Side Note
26/04/2007 22:10

vürst Gabriel Farmist vaatab pealt ja irvitab ,kommu rsk
dr3xl
26/04/2007 22:11

jack bauer named his cat chuck norris. why? 'cause he's a pussy.

ja pealegi baueril parem kvalifikatsioon ka.
unkind
26/04/2007 22:13

http://youtube.com/watch?v=scnjmsbf49k
Side Note
26/04/2007 22:14

ohja ..loodan ,et tiblade pärast hommikul tööle ei pääse ,magama ära

*ei tahaks järgnevatel päevadel venelase nahas Eestis olla ,läheb käest tänu osadele provotseerijatele ..usun
Qlimaxhardstyle
26/04/2007 22:14

hehhee...huvitav mis olukord 11.05 elemendil olema hakkab...mingi osa sellest sitapeade pundist on niikuinii seal ka ju segikamminud olekus...see ju pärast seda suurt sovietide võidupyha 09. mail8-)
kain
26/04/2007 22:19

ELECTRICO:
See oleks hetkeline kaif, pärast tuleks seda sitta ise süüa. Pikemas perspektiivis saan neile värdjatele palju rohkem haiget teha. Sina oled ikka üks ütlemata suur sitahäda ja häbiplekk. Samas, kui teised noored muretsevad kodumaa pärast, tuled sina ikkagi siia ilkuma nagu üks lodeva persega pärdik. Meie rahva hulgas on sinusuguseid häbiväärselt palju. Väga hea oleks teada, mis sinusuguse parasiidi psüühikas üldse toimub? Su kodumaal käib mäss, sa ise värised nagu kana, aga ikkagi jätkub sul silma mingisuguses foorumis postituste kallal nokkida. Hämmastavad väärtushinnangud. Rohkem palun ära siin sõna võta, kui sul mingigi taktitunne alles on. Aitäh.

irw, mina värisen nagu kana? alles ma lugesin, et sina tudised seal...et kui see pronkssõduri teema vabsjee ei koti siis olen ma sitahäda ja häbiplekk, hmm...rahulik loogika. kui ma usas oleks 50ndatel olnud siis oleks tembeldatud automaatselt kommunistiks:)
mis mu psüühika siia puutub? mulle teeb nalja lihtsalt kuidas inimesed suudavad ainult oma poolt näha kogu selles konfliktis ja tahaks kohe rehade ja tõrvikutega kellelegi peale lennata. jah, sinusugused pseudopatrioodid ajavad mind tõesti naerma. nagu dr3xl mainis, pole osad siit sugugi paremad kui need kes seal laamendavad.
aga kas see mäss tuli praegu ootamatult? see oli puhtalt aja kysimus.
"Pikemas perspektiivis saan neile värdjatele palju rohkem haiget teha." ma saan aru, et sa oled noor, viha täis ja ei oska endaga midagi peale hakata aga hinga paar korda sygavalt sisse ja rahune maha. fakt on see, et sa pead nende venelastega siin maal koos edasi eksisteerima niiet sa võiks ka nende suhtumisest aru saada. kui sa kellegi peale viha välja tahad valada siis suuna see meie poliitikute poole või parem veel, hakka ise poliitikuks kui sa suureks saad!
skyzer
26/04/2007 22:21

Qlimaxhardstyle:
hehhee...huvitav mis olukord 11.05 elemendil olema hakkab...mingi osa sellest sitapeade pundist on niikuinii seal ka ju segikamminud olekus...see ju pärast seda suurt sovietide võidupyha 09. mail8-)

irww, k6ik kommis ja s6bralikud yksteise vastu =)
eQ
26/04/2007 22:35

ei usu et maha vaibus.. tuleb mitu nädalat seda jama veel.
ELECTRICO
26/04/2007 22:35

Vennad ja õed, nüüd on aeg Tallinna marodööride ja reeturite eest kaitsta!!!!!!! Tule kindlasti ning ütle ka oma sõpradele/tuttavatele edasi, et homme(reedel) umbes 15 paiku päeval koguneme Hirvepargis ja ühendame oma väe, et kaitsta Eesti Vabariiki, Eesti rahvast ning nende vara ja näitame, mis puust õiged eestlased tehtud on. p
dr3xl
26/04/2007 22:37

ELECTRICO:
Vennad ja õed, nüüd on aeg Tallinna marodööride ja reeturite eest kaitsta!!!!!!! Tule kindlasti ning ütle ka oma sõpradele/tuttavatele edasi, et homme(reedel) umbes 15 paiku päeval koguneme Hirvepargis ja ühendame oma väe, et kaitsta Eesti Vabariiki, Eesti rahvast ning nende vara ja näitame, mis puust õiged eestlased tehtud on. p

irv
näitate ette, kuidas tegelikult marodööritseda tuleb? :D
ELECTRICO
26/04/2007 22:38

See on lollus tegelikult, aga ma lihtsalt postitasin selle siia.
PaperGroundBoy
26/04/2007 22:49

Vabaduse väljakult südaöösel veekahuri ja kummikuulide survel minema aetud purjus märatsejad on sisse peksnud ja tühjaks rüüstanud Draamateatri vastas oleva Hugo Bossi poe ja liiguvad edasi Viru Keskuse poole.

HB poest tassisid märatsejad välja teksaseid ja ülikondi. Pealtnägija sõnul alustati teksadest ja alles siis mindi ülikondade kallale.

Seejärel sisenesid märatsejad apteeki. Kõrval asuvad kasiino, meigipood ja hõbedakauplus.

Siseneti ka Eagle Visioni poodi, rüüstatud on Endla tänava arvutipood Datel.

Pealtnägijate sõnul on kella 00.45 paiku Draamateatri juurde kogunenud umbes 50-meheline politseiüksus, kes on kinni pidanud ka vähemalt ühe Hugo Bossi poe varga.

Vahetult enne südaööd vallutasid eriüksused veekahuri toel purjus märatsejate valdusesse sattunud Vabaduse platsi ja ajasid väljakul kumme süüdanud ning muuhulgas Hansapanga kontorit rünnanud laamendajad pakku Viru Keskuse ja Draamateatri poole.

Enne kella 24 saabusid Vabaduse väljakule veekahuriga varustatud eriüksuslased, kes sundisid veekahuri ja kummikuulide jõul märatsejad minema. Liiklus oli piirkonnas takistatud, seda osaliselt ka teele veetud prügiurnide jms tõttu.

Märatsemine Vabaduse platsil algas kella 11-paiku, mil väljakule jõudsid Pärnu maanteel kino Kosmose juurest oma märatsemisteekonda alustanud rahvamassid, jättes teele põlemasüüdatud kioski ja mahatõmmatud trammiliinid.

Vabaduse väljakul rebiti teele prügikaste ja tasuta Linnalehe aluseid, parkimismärke ning kangutati bussipeatuste istmeid. Paljude märatsejate käes võis näha alkoholipudeleid, osa jõi isegi rõõmsate nägudega šampanjat.

Osa inimesi aga oli linnavalitsuse akende all valitsevast absoluutsest anarhiast šokis, sest korravalvureid Vabaduse väljakule ei jagunud, küll võis näha politseinike rivi teed Tõnismäele takistamas.

Välismaalased peitusid Palace hotelli, kus nad said abitult pealt vaadata, kuidas kivid lendasid naabruses oleva Kawe Plaza akendesse. Kive lendas ka hotelli akendesse. Kus on teie politsei ja turvafirmamad, imestasid nad. Kividest ja pudelitest ei pääsenud ka mööduvad bussid.

Veidi varem oli politsei poolt pronkssõduri juures minema aetud ärritunud rahvamass sisse peksnud mõned lähedal asuvate hoonete aknad, keeranud kino Kosmose juures kummuli autosid ning loopinud politseinikke kividega. Kokkupõrgetes on viga saanud kaks politseinikku.

Politsei käivitas pärast korduvaid hoiatusi erioperatsiooni ning tõrjus Tõnismäele kogunenud rahvamassi politseiahelikega laiali. Pronkssõduri juures end üles kütnud inimesed lõhuvad kesklinna piirkonnas aknaid. Nii on sisse löödud ilmselt haridusministeeriumi aknaid ning veel mõned aknad Tõnismäe tänaval. Ka loobivad nad politseinikke kividega, keeravad autosid kummuli ning on ühele puumajale tule otsa pannud.

Märatsevad protestijad murdsid sisse kino Kosmose vastas olevasse puidust majja, kus asub lõnga- ja secondhand pood. Vitriinid lõhuti ning maja püüti põlema panna.

Lisaks rüüstasid vihased inimesed PM Online’i andmeil kino lähedal asuva R-Kioski ning seda püüti süüdata.

Vabaduse väljakul laamendavad protestijad täiesti segamatult — lõhutakse kioskeid ning loobitakse sisse bussiootepaviljone. Enamus prügikaste ning liiklusmärke on laiali loobitud. Ühtegi politseid pole Vabaduse väljakul näha.

Vihased jõugud on rüüstanud mitmeid kauplusi nii vanalinna kui kesklinan piirkonnas.

Pronkssõduri juurde kogunes neljapäeva õhtuks tuhatkond inimest, kes hõivasid rahvusraamatukogu ümbruse ja kelle vastu oli rivistunud politseiahelik ning märulipolitsei. Ärritunud rahva vaigistamiseks tõi politsei kohale veekahuri.

Kella 21.15 pole rahvas pronkssõduri juures hoogu maha võtnud ning politsei nõuab rahva laialiminekut, hüüdes seda vene keeles läbi ruuporite. Ärritunud noored loobivad Tõnismäel nii politseinike pihta kui umbropsu pudeleid.

Kella 20.20 ajaks oli politsei laiendanud ahelikku ning sulgenud Tõnismäel veelgi suurema ala. Ärritunud rahvamassi vaigistamiseks toodi kohale ka veekahur.

Kuna Tõnismägi on jalakäijatele täielikult suletud, siis peavad seal piirkonnas elavad inimesed koju pääsemiseks näitama politseinikele oma dokumente, mida kontrollitakse äärmise täpsusega.

Kella 19.45 ajal tungis ärritunud rahvas politseinikele kallale, mistõttu pidid politseinikud kasutusele võtma pisargaasi ja kumminuiad.

“Politsei oli täna kell 19.40 sunnitud kasutama Tõnismäel avaliku korra kaitsmiseks erivahendeid, kui toimus rünne Tõnismäel avalikku korda taganud politseinike vastu,” teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Kell 19.40 püüdis kümmekond isikut läbi tungida politseinike ahelast. Politsei oli ründe tõrjumiseks sunnitud kasutama pulberkustutit. Intsident saadi kontrolli alla mõnekümne sekundiga.

“Allumine äärmuslikele provokatsioonidele ning rünne teenistuskohuseid täitvate politseinike suhtes on äärmiselt kahetsusväärne,” ütles Põhja politseiprefekt Raivo Küüt. “Reageerime kõigile õiguserikkumistele ning kasutame politsei käsutuses olevaid vahendeid vastavalt olukorrale, et tagada avalik kord.”

Kella poole kaheksa ajal juhtus Tõnismäel provokatsioon, kus üks vanemat tüüpi auto sõitis meelega läbi alast, kus on kehtestatud liikluskeeld. Korrarikkujat läks takistama politsei ning ajal, mil ta provokaatorile protokolli koostas, läks ärritunud rahvamass politseile kallale.

Politsei lahendas olukorra mõistlikult, sõites rahvamassist eemale ning paludes korda rikkunud sõidukijuhil endale järgneda.

kain
26/04/2007 22:57

morphact:
sa ei oska lugeda vä?

kas noored ei või kodumaa pärast midagi tunda?
istume käed taskus, viskame nalja.
äge, eks

sa mõtle lastele, naistele jne inimestele kes seal kandis elavad.
kõigil vast ei jää närvikava korda sest "shõust"
kõigile mõtle. ka väikeäriomanikele
türa jopski, mida sa undad.
kui sul maja ees vandaalitsetaks, siis sa sügaksid kotte edasi või?

no noortel polegi siin midagi teha, homme hakkab mingi kättemaks eestlaste poolt?:P
tra võtke kõik relvad kätte ja laske yksteist maha mingi pronks monumendi nimel, irw
selle kõik oleks võinud ära hoida ja ennetustööd teha, miks ei olnud sõjaväge tänavatel? mingid paarsada menti peaks turvama kogu linna? närvi ajab sellise situatsiooni alahindamine. mind huvitab kindlustusfirmade reaktsioon ja kas seda hakatakse kuidagi riigi eelarvest kinni maksma...ja kõike seda mingi monumendi pärast...sorri aga ma leian kyll, et see on naljakas:P
dr3xl
26/04/2007 22:58

kain:
no noortel polegi siin midagi teha, homme hakkab mingi kättemaks eestlaste poolt?:P
tra võtke kõik relvad kätte ja laske yksteist maha mingi pronks monumendi nimel, irw
selle kõik oleks võinud ära hoida ja ennetustööd teha, miks ei olnud sõjaväge tänavatel? mingid paarsada menti peaks turvama kogu linna? närvi ajab sellise situatsiooni alahindamine. mind huvitab kindlustusfirmade reaktsioon ja kas seda hakatakse kuidagi riigi eelarvest kinni maksma...ja kõike seda mingi monumendi pärast...sorri aga ma leian kyll, et see on naljakas:P

ma ei usu, et ma seda ütlen, aga...

eksäkli.
ELECTRICO
26/04/2007 23:04

kain:

Ainult pronkssõduri nimel? See lause näitas, et sa ei taipa ikka mitte sittagi, mitte sittagi. Sõjaväge tänavatel? Vaata, kulla inimene, igal riigil on oma poliitika. Ükski tsiviliseeritud riik ei saada sõjaväge tänavatele inimeste vastu. Selleks on meil kiirreageerimisrühmad, mis tõepoolest tegid oma tööd väga sitasti. Paarsada menti on ilmselge liialdus. Umbes 2000 korravalvurit oli juba aegsasti Tallinnasse toodud. Mujalt Eestist igalt poolt. See, et see sinu jaoks naljakas on, mul pole sõnu. Sa oled sitt mu silmis. :D
kain
26/04/2007 23:04

tra no need kaadrid praegu reporterist olid kyll head...nagu tyybid ryystavad oma enda kodumaad. päris hea:)
aga nooo fakin hell, toodi ju kuskilt väljast poolt tallinnat juurde politseinikke aga kuidas nagu niiiii odavalt see välja kukkus?
halehalehale, häbi meil olgu...veekahurite asemel oleks pidanud kasutama kummikuule, see oleks natukenegi hirmu massile avaldanud
Mierda
26/04/2007 23:06

kõik on putsis ma teen enesetapu parem kui saan kuuli.
dr3xl
26/04/2007 23:11

einoh see oli äge küll, et põhiline, et purjus rebelid tõnismäelt ära saaks, mis edasi juhtub, on savi.
Qlimaxhardstyle
26/04/2007 23:12

kain:

naljakas on see asi nyyd kyll kõige vähem...masendav võiks öelda...aga samas kui meenutada mis toimus eelmine aasta 09. mail oli eesti politsei täpselt sama saamatu ja pask:S
lihtsalt seekord on mastaabid teised..
härra pihl võiks oma homset päeva alustada igatahes tagasiastumisavalduse esitamisega. las siseministeeriumit ikka juhib keegi kes saab hakkama asjadega:|
kain
26/04/2007 23:13

ELECTRICO:
Ainult pronkssõduri nimel? See lause näitas, et sa ei taipa ikka mitte sittagi, mitte sittagi. Sõjaväge tänavatel? Vaata, kulla inimene, igal riigil on oma poliitika. Ükski tsiviliseeritud riik ei saada sõjaväge tänavatele inimeste vastu. Selleks on meil kiirreageerimisrühmad, mis tõepoolest tegid oma tööd väga sitasti. Paarsada menti on ilmselge liialdus. Umbes 2000 korravalvurit oli juba aegsasti Tallinnasse toodud. Mujalt Eestist igalt poolt. See, et see sinu jaoks naljakas on, mul pole sõnu. Sa oled sitt mu silmis. :D

sa ei tea ise mitte midagi, nagu näha on, ma ytlesin, et sõjavägi saadetakse tänavatele inimeste vastu või nende kaitseks? nyyd on omg, see toimub meie tagahoovis!!! tra siuke pask toimub globaalselt 24/7, see ei suuda mind lihtsalt yllatada. mida rohkem ma asju jälgin seda rohkem see mind kylmaks jätab ja kui sina minu seisukohast aru ei saa siis tough luck, tõesti äärmiselt pohh mida mingi vihane noorik arvab minu seisukohtadest.
ja fakk, kui see sind nii väga kotib siis miks sa ei olnud seal tänavatel võitlemas? nägid sa kuskil kaadritest, et eestlased oleks vastu hakanud?
kain
26/04/2007 23:19

morphact:
mine vittu tüüp.
ma olen rääkinud homsest?
ma rääkisin praegusest.
kättemaks? wdf?
ma rääkisin sellest, et sellistel jopskaritel ei tohi lasta laamendada, et tuleb issesõita neile.

sa mõtled rahast. RAHASt vaid.

sa ei mõtle inimeste psüühikale.
ei mõtle kodumaale, et mingid jopskarid laamendavad vabalt. NB! rahvusraamatukogu.

sa istud kuskil oma mugavas tugitoolis ja mõtled fafafaf, mehed ei oska riiki juhtida. türa.
sinusuguste naerukajakate pärast siin väga miskit ei toimugi. sa oled harjunud, et tehakse su eest ära kõik vms.

ma mäletan väga hästi sda aega, kui teletorni ja asju piirati. ma nägin tola ajal ikka päris palju õudukaid unes.
ja nüüd järelkasv ka?
sa naerad, sest ansip lasi seda korraldada.
ahv oled.
ahv.

mine pühi oma rahaga perset.

ma mõtlen rahast? mind lihtsalt huvitab kes selle kõik kinni taob.
naljakas/irooniline on see, et nad hävitavad ka OMA rahvaraamatukogu ja OMA linna

ja mida vittu sa teinud oled asjade parandamiseks? sa ei istu mugavalt oma toolis? lähed homme appi linna koristama ja moraalset tuge pakkuma inimestele?
Mierda
26/04/2007 23:21

ceep it cool
dr3xl
26/04/2007 23:21

kindlustusseltside vendade nägusid tahaks küll homme näha.
kain
26/04/2007 23:23

dr3xl:
kindlustusseltside vendade nägusid tahaks küll homme näha.

novot, nad kupatavad selle edasi riigile mis tähendab, et järgneval aastal on sedavõrd vähem raha riigi arenduseks. see on masendav
Qlimaxhardstyle
26/04/2007 23:24

samas tuttavad kellega olen rääkinud telefonis ytlevad et mingit inimeste ryndamist ei ole....lihtsalt lõhutaxe ja põletataxe
dr3xl
26/04/2007 23:25

Qlimaxhardstyle:
samas tuttavad kellega olen rääkinud telefonis ytlevad et mingit inimeste ryndamist ei ole....lihtsalt lõhutaxe ja põletataxe

kaadris oli küll paar verist tonti. a võimalik, et lihtsalt said suures marodööritsemises klaasiga piki rannet.
kain

pigem ongi rynnak suunatud valitsuse vastu mitte inimeste
Qlimaxhardstyle

areteeritud on juba yle saja inimese...vähemalt sada tuleb veel...paljud saavad vb ka kriminaalsyydistused...vaja neid munne ka mingi aeg toita riigi raha eest:@
kain

morphact:
mingi rebel-vanja võiks sulle tahakeerata.

davai, too ta siia
   Post A Reply
Pages (32): « First ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... Last »