::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > psychedelics
Pages (57): « First ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
Side Note
28/11/2006 12:58

kelle otsustada se ikka on ,mis seal pildil kujutatud. Kui kellelegi sümboliseerib meedia orjust tänapäeval millest keegi ei pääse ,kui kellelegi mingit sado-masohismi ,kellele jälle mingit teadvuse ülekandmist jne...eri inimeste eri tõlgendus..pole mõtet kunstis alati otsida kindlat tähendust imo ;).
Edit/Delete Message Reply w/Quote
sistah
28/11/2006 13:03

w8888rd, nyyd said kyll j2lle hea asjaga (edit: loe: ytlemisega) maha:P
Taurus
28/11/2006 13:26

hästi jah
Side Note
28/11/2006 13:28

..so eevribadi häppi
delic
28/11/2006 14:08

Side Note:
kelle otsustada se ikka on ,mis seal pildil kujutatud. Kui kellelegi sümboliseerib meedia orjust tänapäeval millest keegi ei pääse ,kui kellelegi mingit sado-masohismi ,kellele jälle mingit teadvuse ülekandmist jne...eri inimeste eri tõlgendus..pole mõtet kunstis alati otsida kindlat tähendust imo ;).

no inimesed võivad seda ju erinevalt tõlgendada, aga ennekõikke on tähtis see, kuidas kunstnik seda tõlgendab. tähtis on just tema mõte
Taurus
28/11/2006 16:41

nojaah, aga iga inimene saab sellest ikkagi omamoodi aru, me loome iseendale maailma, milles elame.
Kui näidata sitajunni rahvale, siis ma olen kindel, et mõni tõlgendab seda hamburgerina ja kui see on tema jaoks burger, siis kõik ok ju
Ei ole nii, et kunstnik kujutab ikka junni ja nii peavad lihtsalt kõik ka sellest aru saama, ma arvan siiski, et pole olemas ühtset arusaama asjadest, kuna me kõik oleme nii jõhkralt erinevad inimesed
delic
28/11/2006 17:01

loe natuke, mõtle natuke
Taurus
28/11/2006 17:05

Ma toon ühe väga ilmeka näite:

On puur, puuris istuvad 5 ahvi. Puuri keskel on nöör, mille otsas banaan ning selle all redel.
Ühel hetkel läheb 1 ahv keskele ning niipea, kui ta jalg astet puudutab, pritsitakse teised ahvid külma veega üle.
Mingi aja pärast läheb teine ahv, ikka külm vesi kaela.
Nüüd on jõutud nii kaugele, kui keegi üritabki seda teha, hakkavad teised teda takistama.
Tuuakse puuri uus ahv, kes näeb banaani ning tormab kohe selle poole, oma suureks üllatuseks ründavad teda teised ahvid. Pärast teistkordset katset teab uustulnuk, et redeli juurde minek põhjustab teiste vihahoo.
Asendame veel ühe ahvi uuega, läheb redeli juurde ja kordub sama asi- kõik lendavad kallale ning esimene uustulnuk võtab juba tema karistamisest mõnuga osa. Ja nii neljas uus ja viieski uus ahv; suuremal ahvidest pole aimugi, miks neid ei lubata redelist üles ronida. Pärast kõikide ahvide väljavahetamist pole ainsatki ahvi, kes oleks külma veega üle pritsitud, sellegipoolest ei lähe ükski ahv redelile ligi. Miks?
Sest nad teavad, et nii on see alati olnud!

hehee:)
Side Note
28/11/2006 17:20

delic:
no inimesed võivad seda ju erinevalt tõlgendada, aga ennekõikke on tähtis see, kuidas kunstnik seda tõlgendab. tähtis on just tema mõte

kindlasti jah. Lihtsalt pole mõtet vaidlema kukkuda selle üle mida ta kindlasti võis kujutada.
inZtance
28/11/2006 17:47

Taurus:

On puur, puuris istuvad 5 ahvi. Puuri keskel on nöör, mille otsas banaan ning selle all redel.
Ühel hetkel läheb 1 ahv keskele ning niipea, kui ta jalg astet puudutab, pritsitakse teised ahvid külma veega üle.
Nüüd on jõutud nii kaugele, kui keegi üritabki seda teha, hakkavad teised teda takistama.
Tuuakse puuri uus ahv, kes näeb banaani ning tormab kohe selle poole, oma suureks üllatuseks ründavad teda teised ahvid. Pärast teistkordset katset teab uustulnuk, et redeli juurde minek põhjustab teiste vihahoo.
Asendame veel ühe ahvi uuega, läheb redeli juurde ja kordub sama asi- kõik lendavad kallale ning esimene uustulnuk võtab juba tema karistamisest mõnuga osa. Ja nii neljas uus ja viieski uus ahv; suuremal ahvidest pole aimugi, miks neid ei lubata redelist üles ronida. Pärast kõikide ahvide väljavahetamist pole ainsatki ahvi, kes oleks külma veega üle pritsitud, sellegipoolest ei lähe ükski ahv redelile ligi. Miks?

no see on p2ris hea, aga ma toon yhe hea n2ite selle kunstiteema arenduseks:

eskimotel pole peaaegu kunagi kylm... sest neil on kasukad seljas ja nad on sellise kliimaga harjunud
Taurus
28/11/2006 18:01

et siis et pole olemas koledaid naisi, on aint vähe viina ja pole olemas külma, vaid vähe riideid
Kapuuts
28/11/2006 18:09

sry aga no mõne naise jaoks ON vähe viina
unkind
28/11/2006 18:16

:d
inZtance
28/11/2006 18:16

Taurus:
et siis et pole olemas koledaid naisi, on aint vähe viina ja pole olemas külma, vaid vähe riideid

no araabias pole nt. yldse kylm
Taurus
28/11/2006 18:17

hmm, ma ei taipa, kuhu sa sihid, muidugi pole seal külm, sest seal polegi külm ju
aga vaevalt sa seda üldse mõtledki, siin krt on mingi point
Catastroфиck
28/11/2006 18:18

inZtance:
no araabias pole nt. yldse kylm

eestis ka mitte eriti,
kui siis ainult talvel
inZtance
28/11/2006 18:23

Taurus:

ahvi teema juurde tagasi tulles... kui uus puuri pannakse, siis ta ikka l2heks sinna juurde ja saaks peksa.. peksaandjad lihtsalt ei teaks p6hjust miks nad talle peksa annavad;) a v6i noh, tegelikult sa seda m6tlesid ka, sellega, et see on alati nii olnud.
Taurus
28/11/2006 18:27

ikka jah, ega see minu mõte polegi, ühest raamatust võetud, kuid tõin selle välja, sest iseloomustab minu meelest ka väga hästi inimeste vahel toimuvaid MITTEMÕISTMISI
Catastroфиck
28/11/2006 18:31

ma tooks omaltpoolt ka ühe näite

Vene tedlane uurib laboratooriumis kirpu. Ta rebib kirbul yhe jala ära ja ütleb:
"Hüppa!"
Kirp hüppab.
rebib teise jala ära ja ütleb:
"Hüppa!"
Kirp hüppab.
Eksperiment jätkub, kuni teadlane rebib küljest viimase jala ja ütleb:
"Hüppa!"
Kirp ei hüppa.
Teadlane pomiseb endale natuke aega habemesse ja kirjutab siis laboratooriumipäevikusse:
"Pärast viimase jala eraldamist kaotab kirp kuulmise."

nt see nätiab et võib ka aru näiteks nii saada asjadest
inZtance
28/11/2006 18:33

jees, neid kurte kirpe on isegi palju ysna raisk
Taurus
28/11/2006 18:35

Ma usun, et nii lolli teadlaseks just nimetada ei saa:D (siin on jälle see küsimus, et kes siis on teadlane- hehee)
Kuid samas ka saab, see on tema ja ainult tema teadus ja tal on kindlasti järgijaid.
Arvestades meie inimhulka hetkel Maakeral, mida on ilmselgelt liiga palju, saavad sellised asjad juhtuda.
Kui mingi 100 pealine ryhm loob midagi või avastab midagi, siis nende 100 jaoks on see ühtne tõde, kuid luua teadust 6 miljardi jaoks, njah, võimatu
inZtance
28/11/2006 18:41

siis ta on pseudoteadlane, teda ei saa teadlaseks nimetada. nt. yhe filmi vaimne liider, keda ma ei maini siin, hehehe... kusjuures kui nii m6tlema hakata siis see kirbu jutt l2hebki selle filmiga h2sti kokku.. et midagi nagu toimub jne. aga see p6hjus, miks asi toimub, on vale.
inZtance
28/11/2006 18:42

Taurus:
Ma usun, et nii lolli teadlaseks just nimetada ei saa:D (siin on jälle see küsimus, et kes siis on teadlane- hehee)
Kuid samas ka saab, see on tema ja ainult tema teadus ja tal on kindlasti järgijaid.
Arvestades meie inimhulka hetkel Maakeral, mida on ilmselgelt liiga palju, saavad sellised asjad juhtuda.
Kui mingi 100 pealine ryhm loob midagi või avastab midagi, siis nende 100 jaoks on see ühtne tõde, kuid luua teadust 6 miljardi jaoks, njah, võimatu

no ikka valitseb maailmas akadeemiline teadus ju, seega seda v6etakse.. noh, faktina on vale s6na.. kui praegust ajahetke k6ige paremini lahtiseletava asjana
Taurus
28/11/2006 18:43

mhmh, nii toimub üüratult palju asju, valesti
inZtance
28/11/2006 18:48

no see on paratamatus
Taurus
28/11/2006 18:50

kahjuks küll, siis mitte jah valedel põhjustel, vaid valedel otsustel
See ongi see, et tänapäeva "teadlased" ristavad lehma kassiga, asjalik muidugi
sistah
28/11/2006 18:54

x-filesis tõestab :D
Taurus
28/11/2006 18:54

no need on juba ammu teada tuntud asjad, see pole teadus, vaid nagu inz ütles, paratamatus, milles meie kui lihtrahvas kaasa rääkida ei saa
inZtance
28/11/2006 18:58

ma just m6tlen, et need v2ikesed pseudoteadused, mis aegajalt kuskilt kerkivad, need on paratamatus.
sistah
28/11/2006 18:59

Taurus:
See ongi see, et tänapäeva "teadlased" ristavad lehma kassiga, asjalik muidugi

a v6ibolla hakkaks loomuliku evolutsiooni k2igus ka lõpuks kass lehma nillima, a natuke perversse mõtlemisega teadlased tahavad KOHE näha missugune loom välja tuleb, kellel siin miljoneid aastaid aega oodata on:P
   Post A Reply
Pages (57): « First ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... Last »