| Author |
| Thread |
|
 |
|
Taurus
21/01/2009 07:23
|
Ja siis imestab koolipoiss, kuidas ma vahele jäin.
|

|
Side Note
21/01/2009 08:20
|
Katzy:
irw.need kirjad ja pildid on otse nagu mingi 7B klassi õpilase päevikust välja rebitud..kes iga mütsi särgi ja koti peal kannab savu embleemi:D
yeah
|

|
Side Note
21/01/2009 08:21
|
markus808:
Kas keegi teist on veel täheldanud seda, et kui teha kaua ühte ja sama kraami, siis lõpuks see ei tööta enam nii hästi? Tundub nagu aju harjuks sellega ning samas kui vahetad taime, siis on kõik jälle hästi? Mingile neuropsühholoogilisele tõele ei pretendeeri selle jutuga aga midagi nagu oleks, võibolla sativa/indica osakaal mõjutab, et uus kraam mõjub kuidagi tavapärasest teistmoodi ning huvitavamalt, samas õllega seda probleemi pole esinenud
kui ka sama taimega pausi teha, küll siis mõju tagasi tuleb...proovi nädalake mitte midagi näiteks ;)
|

|
tibenzz
21/01/2009 11:02
|
kristjan:
m
su hümn?
|

|
tibenzz
21/01/2009 11:02
|
et siis mitte "m"
aga see ülejäänd 7b klassi jura.
|

|
raims
21/01/2009 11:08
|
markus808:
Kas keegi teist on veel täheldanud seda, et kui teha kaua ühte ja sama kraami, siis lõpuks see ei tööta enam nii hästi? Tundub nagu aju harjuks sellega ning samas kui vahetad taime, siis on kõik jälle hästi? Mingile neuropsühholoogilisele tõele ei pretendeeri selle jutuga aga midagi nagu oleks, võibolla sativa/indica osakaal mõjutab, et uus kraam mõjub kuidagi tavapärasest teistmoodi ning huvitavamalt, samas õllega seda probleemi pole esinenud
No kogu teema on selles, et tekib tolerants. pot kuulub nö samma klassi kus on hape seened jms. hallutsionogeenid. Seentel ja hapel on eriti tugevalt tunda cross-tolerance. et noh 2 peäva järjest seeni süüa ei ole sama produktiivne see tripp. Enivei jah.
Tagasi sinu teema juurde:D, et jah lihtsalt ongi asi tolerantsis. Ise ka täheldanud seda väga tihti, Sest noh, mina üldiselt suitsetan nii, et saan mingi hunniku kätte, ja siis ma ikka ennem pausi ei tee kui kraam otsas on.. siis jälle kuu, max 2 kuud vahet ja läheb jälle...
|

|
delic
21/01/2009 11:41
|
koomikud olete
|

|
ELECTRICO
21/01/2009 12:03
|
Täiesti neutraalseks jätab see teema. Kiviga puutun kokku maximum korra kuus, kui mingi suure jooma käigus ühe mahvi teen.
|

|
markus808
21/01/2009 12:33
|
Ma teen põhiliselt ainult alkoholijoobe lõppstaadiumis, niisama kivi peal kivis peaga istuda ja filosofeerida pole kombeks, aga noh võib-olla on ka see piisav, et juba tolerantsus tekiks, narkootikum ikkagi ju :)
|

|
Taurus
21/01/2009 13:56
|
siin ka psühholoogiline efekt mängus
söö iga päev hommikuks, lõunaks ja õhtuks 1 kartul ja 1 kotlet.
vaata, mitu päeva sa tahad nii süüa :)
|

|
katz
21/01/2009 14:07
|
Taurus:
siin ka psühholoogiline efekt mängus
söö iga päev hommikuks, lõunaks ja õhtuks 1 kartul ja 1 kotlet.
vaata, mitu päeva sa tahad nii süüa :)
million ways 2 cook potatoes and meatballs, same with THC :)
|

|
ELECTRICO
21/01/2009 14:30
|
Point jääb samaks.
|

|
delic
21/01/2009 15:02
|
psühholoogilisel effektil pole seal küll vähemadki pistmist
|

|
raims
22/01/2009 11:00
|
delic:
psühholoogilisel effektil pole seal küll vähemadki pistmist
nõustun.
|

|
Taurus
22/01/2009 11:05
|
peale amsterdamis käimist.
Siis mingi õhtu saime ikka sellidega ka kokku.
1 tyyp, kes on kirglik suitsetaja + kirglik popsutaja (teeb alati päris palju)
ütsime, et noh teeme widow värki ka:P
meil oli endal eesti lahjat värki ka ja panimegi seda siis paar täit.
tyyp üts pärast seda, et krt see hollandi teema on ikka eriti hea.
(tglt me ei teind ju widow)
puhas psühholoogiline efekt
Kas keegi teist on veel täheldanud seda, et kui teha kaua ühte ja sama kraami, siis lõpuks see ei tööta enam nii hästi?
Kui keegi tooks sulle uue kraami pähe ikkagi seda vana, siis see töötaks, nagu uus :)
sest sul on juba eos ootused kõrged millegi uue ees :)
seetõttu pole kunagi endale mingeid hunnikuid mõtet varudagi.
erandid on puhas ja kvaliteetne kraam, mida aga siin meil väga vähe liigub
|

|
Ghaffa
22/01/2009 12:24
|
välimusest on ikka näha,et sama kraam ju :D
või värvid markeriga lillaks ja ütled et purple haze
|

|
Taurus
22/01/2009 12:27
|
miks ka mitte:D
|

|
o-ver
22/01/2009 13:15
|
eks seal on ikka päris palju tolerantsis asi.
venelastel on näiteks mingi selline ütlemine, et "perv6i nakurivaet, vtoroi dogonjaet". Otsetõlkes siis "esimene tõmbab pilve, teine ajab taga(pilve)" Aga tegelt on ka nii, kui tõmbad esimest korda päevas, siis laksib, teised korrad on juba selline poolkõva värk rohkem, pead rohkem tõmbama.
Kui sa näiteks mingi pool nädalat Amsterdamis räigelt iga päev suitsetad, siis sa pead lõpuks ikka ice-o-later-ite peale üle minema, et eredat pilvelatakat saada.
See psühholoogiline efekt on teisejärguline ja rohkem algajate rida.
|

|
delic
22/01/2009 13:26
|
kui sa iga päev teed, siis oledki lihtsalt pilves ja ei saa enam effektist aru. kõik on ühtlane. kui on sitt kraam, siis võid mulle üks kõik mis asja rääkida, et wido või purple haze, ega see selle pärast rohkem tööle ei hakka. taurus, sa võid juba selle kuti peal natuke katsetada veel seda platsebo asja. anna talle küpsiseid, kuhu on sammalt sisse lükatud ja vaata kui palju see psühholoogiline effekt siis ikkagi on
|

|
Taurus
22/01/2009 14:21
|
teil on täiesti õigus ja mul ka
|

|
balticstorm
22/01/2009 15:09
|
kivi, käärid, paber !!!
1,2,3
|

|
phibbs
22/01/2009 16:02
|
eks targem annab ikka j2rele ja ei t6mba enam..
samas eks vanemas eas kui m6istus juba kadund v6ib j2lle see
muutuda vastupidiseks..
|

|
dccap
22/01/2009 21:41
|
Samuti tõusis tänavakaubanduses eelmisel aastal kanepigrammi hind 250–300 kroonilt 350 kroonini. „Mida kallimaks suudame hinna ajada, seda keerulisem on noortel kokkuvõttes ainet kätte saada,” selgitas Kõplas.
vot miks hind kallimaks läheb , selge
|

|
markus808
22/01/2009 21:49
|
Kui ma päris tatt olin siis müüsin naabripoistele rohelist teed kanepi pähe ja tuldi ka teist korda ostma, niiet platseeboefekt on suht arvestatav ikkagi, samas pole ise teed suitsetanud äkki litibki.
Aga üldiselt on vist asi nii, et mida rohkem suitsetad seda mõttetum olla on lõpuks:D
|

|
delic
22/01/2009 22:59
|
no ma eeldan, et nad olid täpselt samasugused tatid nagu sina, kes ei teadnud kanepist munnigi
|

|
kristjan
23/01/2009 05:50
|
eile oli suht vittus -.- krdi stress reliiif
|

|
Taurus
23/01/2009 07:13
|
eks ole jahugi poisid teinud ja olevat littinu küll:D
|

|
Side Note
23/01/2009 07:44
|
noeks sellega ju ongi, et kui sa tatina ei tea mida oodata, siis piisava rääkimise ja sisemise lootuse/usu mõjul kikibki põdrasammal ka ära, mida üks tuttav ~7-8a tagasi kanepi jointide pähe poistele kohaliku ööklubi ees müüs ja mille tulemusena üks, kes nii "pilve" jäi ,ööklubis peksa pärast oli saanud...
|

|
GillBates21
25/01/2009 07:32
|
Side Note:
noeks sellega ju ongi, et kui sa tatina ei tea mida oodata, siis piisava rääkimise ja sisemise lootuse/usu mõjul kikibki põdrasammal ka ära, mida üks tuttav ~7-8a tagasi kanepi jointide pähe poistele kohaliku ööklubi ees müüs ja mille tulemusena üks, kes nii "pilve" jäi ,ööklubis peksa pärast oli saanud...
oi sa oleksid pidanud ükskord siin "olen üle" supernäitemängu nägema...
peale klaasi veini ja passivne mahv "kammis" tsikil nii ära, et ta "arvas", et veini sisse oli juppi segatud ja temal kohe jupist "nii üle olla"... ei olnud vaja mitte midagi öelda, lampi... võt see oli näitemäng ja nahhaalsuse tipp.
|

|
GillBates21
25/01/2009 07:34
|
türamaivõi need ettekujutajad
|

|
|
|