GBL puhul ma saan sellest veel aru.. aga GHB puhul ei või kunagi kindel olla kui konsentreeritud lahust sa tegelikult saad, kui tahes hästi sa oma allikat ka ei tunneks
sama teema kokaga minu arust - pidevalt inimesed väidavad et ohh ma olen saanud 80 või 90 protsendist kokat, aga kui kindel keegi selles üldse olla saab? eriti eestis
ainus võimalus ENAM-VÄHEM kindel olla on sooritada ekstraktimine ja võrrelda siis koguseid.. aga see protsess ei ole ka kunagi 100% reliable
aga GHB puhul ei või kunagi kindel olla kui konsentreeritud lahust sa tegelikult saad, kui tahes hästi sa oma allikat ka ei tunneks
>kui tead seda inimest kes sellest kindlast allikast tulnud ghbst plörri kokku keetis siis tead ka enam vähem kui kanget teemat saad
sama teema kokaga minu arust - pidevalt inimesed väidavad et ohh ma olen saanud 80 või 90 protsendist kokat, aga kui kindel keegi selles üldse olla saab?
>mitte et ma teaks midagi, aga kui sa saad oma koogi sellesama kilejunni sees milles keegi selle oma kõhus üle piiride tõi, siis saad vist ikka suht kindel olla
BREAKtheCORE: kui tead seda inimest kes sellest kindlast allikast tulnud ghbst plörri kokku keetis siis tead ka enam vähem kui kanget teemat saad
rõhk sõnal enam-vähem :)
BREAKtheCORE: mitte et ma teaks midagi, aga kui sa saad oma koogi sellesama kilejunni sees milles keegi selle oma kõhus üle piiride tõi, siis saad vist ikka suht kindel olla
keegi ei saa teada kui kõrge koksisisaldusega need batoonid on, olen kindel et lahjendamine algab juba enne kui kraam kolumbiast välja jõuab, ja olen üsna kindel et need batoonid keeratakse kuskil mujal valmis - kuigi ega ma ka päris kindlalt midagi ei tea
üldiselt ma olen nõus jah et know your source, aga see ütlus ei ole mingi rusikareegel mis igas olukorras kehtiks, kindel saad ainult nii palju olla et saad kvaliteetset kraami kui oma allikat tunned, aga täpselt kui kvaliteetset seda teavad vähesed
teadkyllkes: sama teema kokaga minu arust - pidevalt inimesed väidavad et ohh ma olen saanud 80 või 90 protsendist kokat, aga kui kindel keegi selles üldse olla saab? eriti eestis
ainus võimalus ENAM-VÄHEM kindel olla on sooritada ekstraktimine ja võrrelda siis koguseid.. aga see protsess ei ole ka kunagi 100% reliable
irw jah. tavaliselt on see % jutt niisama reklaam või juurde panemine, või on siis tõesti mõnedel inimestel mingid erilised repseptorid ninas mis tuvastavad pulbri puhtuse konsentratsiooni. ma arvan, et see esimene variant on veidi tõesem.
>no kui sa tahad täpset % teada saada siis ma ei näe muud varjanti kui oma aine mendi narkolaborisse testimisele saata :D
keegi ei saa teada kui kõrge koksisisaldusega need batoonid on, olen kindel et lahjendamine algab juba enne kui kraam kolumbiast välja jõuab, ja olen üsna kindel et need batoonid keeratakse kuskil mujal valmis - kuigi ega ma ka päris kindlalt midagi ei tea
>mul 1 tuttav kukkus väljamaal batoonidega kinni ning mendid testisid aine puhtust ja leidsid tema koogis oli midagi 91-92 prosso puhast teemat
ise ta ütles et see oli suht sama batoonikook mida eestisgi on võimalik saada
Eastsider: Teadus ütleb, et 2.3 x 1.6, kust sinu info pärineb? See vahe muidugi on, et gbl lendab kiiremini peale kui ghb.
density of gbl (1.13 g/ml)
molecular weight of GBL (86.09 g/mol)
molecular weight of Na-GHB (126.10 g/mol)
Considering 1 mol GBL + 1 mol NaOH converts into 1 mol of NaGHB we have
1 ml GBL * (1.13g GBL/ml GBL) * (1 mol GBL/86.09 g GBL) * (1 mol GHB/1 mol GBL) *(126.10 g NaGHB/1 mol NaGHB) = 1.66 g NaGHB
So 1.66 g NaGHB ~ 1 ml GBL (please check the math)
However, many find the pharmacokinetics of GBL are significantly different from NaGHB with the former acting faster and harder and peaking much more sharply than with NaGHB. This would likely be an important factor when calculating dosages.
Ma muidu uurisin välja et kui GBList GHBd keeta, siis ühest kogusest GBList saab vähemalt 3 kogust GHBd. Ja see on normaalselt kange plörr, mis hakkab ühest korgistgi korralikult tööle.
Eastsider: Pole vist minu droog see kork, algus oli hea kõik, siis läksime linna, võtsin ühe õlle. Litter muutus tugevamaks. Jõin pool õllet ära, ja vaikselt hakkas sitaks minema olek. Ja päris vittu jäin ka, lambist hakkasin ülekeha higistama, läksin autost välja. Rääkisin mingi inimestega, ise kuidagi toetusin kätega kapoti peale, silm tahtis vaikselt kinni vajuda. Ja siis, ops, hakkas lambist niisitt et 10 sec pärast panin täiega ketti.
palju sa võtsid seda? esimesel korral ei soovitaks üle 1,5ml gbl'i. ise olen igapäevane tarvitaja ja üle 2ml korraga ei tee
ELECTRICO: eee....mina näiteks joon korgi pealejoogiks tavaliselt õlut. Suurematel jämmidel kulistame korgi peale liitrite viisi viina ja õlut. Rahusteid sööme pärast peale.
sinu (väga ohtlikku) eeskuju paluks küll kellegil mitte järgida