| Author |
| Thread |
|
 |
|
ELECTRICO
26/04/2007 20:32
|
Sõber raporteeris just Kosmose kino juurest, kus trammiteedele on tehtud lõke ja R-Kiosk on puruks pekstud ja tühjaks varastatud. Seda me ei andesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|

|
ELECTRICO
26/04/2007 20:39
|
Ma ei mäleta enam, millal ma viimati nii närvis olin, käed värisevad, vererõhk on tõusnud. Mulle läheb see teema sügavale südamesse.
|

|
Qlimaxhardstyle
26/04/2007 20:43
|
täitsa putsis...minge lugege delfist värki:
Politsei poolt pronkssõduri juures minema aetud ärritunud rahvamass on sisse peksnud mõned lähedal asuvate hoonete aknad, keeranud kummuli autosid ning loopinud politseinikke kividega. Väidetavalt on süüdatud ka Tõnismäel asuv puumaja.
Politsei käivitas pärast korduvaid hoiatusi erioperatsiooni ning tõrjub Tõnismäele kogunenud rahvamassi politseiahelikega laiali. Pronkssõduri juures end üles kütnud inimesed lõhuvad kesklinna piirkonnas suvalisi aknaid, nii on sisse löödud ilmselt haridusministeeriumi aknaid ning veel mõned aknad Tõnismäe tänaval. Ka loobivad nad politseinikke kividega, keeravad autosid kummuli ning viimastel andmetel on ühele puumajale tuli otsa pandud.
|

|
Qlimaxhardstyle
26/04/2007 20:44
|
tõesti tahax praegu mingi kõva metallesemega sovietidel päid purux taguda:@
|

|
Taurus
26/04/2007 20:49
|
Viimaste teadete kohaselt sõdab maanteel Tallinna poole massiliselt autosid, millega üritavad pealinna sisse sõita meeleavaldajate «abiväed» ida poolt. Olukord võib ka seal kontrolli alt väljuda, kuna selge pole, kas politsei suudab neid kinni pidada.
Kuna maanteel liikluspolitseinikke ei ole, siis ületavad kõik ka kiirust.
Lisaks saadeti Postimees Online'ile vihje, et eesti ja vene noorte vahel käisid täna jutud, nagu puhkevad öösel rahutused Lasnamäel.
liigavittus, tunnen teile kaasa seal:S
|

|
drum
26/04/2007 20:49
|
midavittunagu
|

|
Kapuuts
26/04/2007 20:51
|
kuradi sibulad !
pronkssõdur maha ja asi vsjoo!
nahui venemaa asi on mis eestis siseselt tehakse
|

|
Qlimaxhardstyle
26/04/2007 20:51
|
no loodame et mendid ja vajadusel ka sõjavägi need tiblad pikali taob:)
|

|
Taurus
26/04/2007 20:52
|
sõjavägi ja kaitseliit on nii või naa juba valmis ka
süsteem töötab, asi saab kontrolli alla
|

|
drum
26/04/2007 20:54
|
karistuseks võiksk kõikidel russidel pangakontod ära nullida. keeig peab selle jama ju kinni maksma :D
|

|
dr3xl
26/04/2007 20:55
|
Taurus:
Viimaste teadete kohaselt sõdab maanteel Tallinna poole massiliselt autosid, millega üritavad pealinna sisse sõita meeleavaldajate «abiväed» ida poolt. Olukord võib ka seal kontrolli alt väljuda, kuna selge pole, kas politsei suudab neid kinni pidada.
Kuna maanteel liikluspolitseinikke ei ole, siis ületavad kõik ka kiirust.
Lisaks saadeti Postimees Online'ile vihje, et eesti ja vene noorte vahel käisid täna jutud, nagu puhkevad öösel rahutused Lasnamäel.
liigavittus, tunnen teile kaasa seal:S
no eks ma siis vaatan korra aknast välja.
|

|
Kapuuts
26/04/2007 20:56
|
eesti sõjaväelastest on tehtud viimase 5 aastaga memmekad
mina nende peale eriti ei loodaks kui actioniks läheks
|

|
drum
26/04/2007 20:57
|
püssi ikka oskavad lasta
|

|
Neurowobble
26/04/2007 21:00
|
rõve lugeda selliseid kommentaare a la sibulad ja tiblad nahui, peksaks ise teil pea lõhki, kui julgeks siit arvuti tagant tõusta..
|

|
Kapuuts
26/04/2007 21:01
|
no mis sinu versioon on siis asjast toimuvast?
et oojee tõmbaks veel punalipukesed kah majade katustele v?
|

|
Side Note
26/04/2007 21:09
|
helikopteri häält on kuulda mitu tundi juba :)
|

|
Neurowobble
26/04/2007 21:11
|
ei ei, ma ei toeta totalitaarset ahistavat kommunistlikku režiimi
asjal lasti liiga kaua käärida vist. oleks valitsus ajanud 'Eesti' asja 90-date alguses, oleks ilmselt plats puhtaks tehtud kohe kultuurselt, ümbermatmistega, vene sõdurite säilmete üle andmisega Venemaale või mis iganes. ilmselt oli poliitikutel tegemist taskute täis ajamisega sel ajal.
|

|
Qlimaxhardstyle
26/04/2007 21:12
|
asi ongi selles et eestlastel pole piisavalt pealehakkamist...ja samas on elu näidanud et eesti ment nussib oma kaasmaalasi rohkem kui neid soviete.
meenutame kasvõi jüri lina ja tiit madissoni keisse.
|

|
unkind
26/04/2007 21:12
|
Mahtra sõda II on lahti.
tõrvikud ja koodid kapinurgast välja ja lahingusse!
|

|
Qlimaxhardstyle
26/04/2007 21:18
|
krt mis sellel postimees online'il viga on....ei tee lahti uudiseid:(
|

|
Kapuuts
26/04/2007 21:19
|
delfi kiilub kah aegajalt kinni
sovietid püüavad eesti netiportaale aeglustada vms
|

|
eQ
26/04/2007 21:20
|
tallinnas inimesi küll..
..siit tartust ka hea kaeda mis toimub. päälinna mehed teavad mida teevad!
küll hommikuks kaiki kunnossa on:)
|

|
ELECTRICO
|
Vähemalt täna õhtul sai minu elu eesmärk selgeks. Sündisin ma Tšernobõli ööl. Meheks saan täna öösel. Nimelt saan 21-aastaaseks. Ma sain täna aru, et mu hinges on nii sügav vihkamine ja vastikus nende loomade vastu, et ma pühendan ome ELU sellele, et neile kätte maksta. See annab mulle motivatsiooni õppida, edasi pürgida, tutvuda inimestega, ajada Eesti asja. Kõik selle nimel, et kätte maksta. Kättemaksuiha on üks ütlemata tugev tunne. Minu pärast bännige mind ära, kui tahate nüüd.
|

|
Side Note
|
need kes sõjaväes käind lähvad esmalt! noored kodumaalased! vastu!
ja kui asi prse kukub , ELECTRICO valime päälikuks metsades.
*ei julge teadagi mis meedias toimuma hakkab
|

|
ELECTRICO
26/04/2007 21:23
|
ÕIGE SUHTUMINE, EESTLANE ON KANNATLIK INIMENE, AGA KUI PLAHVATAB, SIIS HOIDKE ALT RAISK, SIIS KUI ASI KRIITILISEKS MUUTUB, HOIAME KOKKU, VENNAD
|

|
ELECTRICO
26/04/2007 21:25
|
Enda vanemate tungival palvel olen kodus, aga sõbrad on linnas. Käisin ise seal 18-19 vahel.
|

|
Side Note
26/04/2007 21:25
|
:D mida vit*u
|

|
unkind
26/04/2007 21:26
|
metselajad, tra enamus on mingid juutäis kalbassid. :@
|

|
Kapuuts
26/04/2007 21:27
|
närvi ajab jah rsk
tra laseme neil rahus elada meie riigis ja siis hakkavad plõksima rzk
ma ei ütle midagi saja protsendiliselt venelaste vastu,sest mul päris mitmeid häid vene rahvusest sõpru ,kes on ikka väga head sõbrad jne
aga noo see teine enamus kes hetkel tänavatel möllab võiks küll olemata olla
|

|
ELECTRICO
26/04/2007 21:31
|
"HOMMIKUL KUI TÕUSEB PÄIKENE, LÄHEN GAASI OSTMA MA, VALLERAA"
|

|
|
|