::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > psychedelics
Pages (57): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... Last »    
Author
Thread    Post A Reply
Unt
24/10/2006 16:48

Kusjuures nii ongi. Taurus räägib kogu aeg, et kõik noored istuvad arvutis ja elavad nagu mingis paradiisis, ise kükitab 24/7 trummi ja bassi foorumis, räägib ufodest Dzoodz Bushist. Temaga kahekesi dialoogi pidada pole võimalik, selleks läheb vaja umbes 4-5 inimeselist ressurssi.
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Unt
24/10/2006 16:49

ufode ja Dzoodz Bushi vahel on "ja"
Neurowobble
24/10/2006 16:52

on jah, siin inimesed kirjutavad palehigis vahetustega, aga taurus ei murdu

ps: kuidas ma pildi saan panna juurde postitusele? http://www.ipsbeyond.com/forums/sty...fault/crazy.gif

siuke asi tuleb ainult
Taurus
24/10/2006 16:52

Unt:
Kusjuures nii ongi. Taurus räägib kogu aeg, et kõik noored istuvad arvutis ja elavad nagu mingis paradiisis, ise kükitab 24/7 trummi ja bassi foorumis, räägib ufodest Dzoodz Bushist. Temaga kahekesi dialoogi pidada pole võimalik, selleks läheb vaja umbes 4-5 inimeselist ressurssi.

yees, pole ma üldse lihtne, tean seda isegi :)
samas ma tean ainult ühte inimest, kes minust ja minu maailmast aru saab täielikult :)
no tglt on see tingitud ka sellest, et minus on mitu inimest, vastavalt vajadusele, siin ma olen selline nagu olen ja see ei muutu kahjuks:D
delic
24/10/2006 16:53

kes? arnold rüütel v
Taurus
24/10/2006 16:54

delic:
kes? arnold rüütel v

no ta ei mäleta ju oma nimegi, saati veel mind:D
Taurus
24/10/2006 17:10

drummerboy, sa pead selle sama urli panema siin IMG tagide vahele, ehk siis urli algusesse [ img] siia see adre ehk url [ /img] peale nurksulge ILMA tyhikuta.
edu.ee
Neurowobble
24/10/2006 17:27

ma sain ka nii aru, a siin on mingid lisavalikud, automatically parse URLs, ei töötanud, kohe proovin uuesti

[url]http://www.ipsbeyond.com/forums/style_emoticons/default/crazy.gif[url]
Neurowobble
24/10/2006 17:27

pljä
Unt
24/10/2006 17:30

mul on sama teema. ma pole siiamaani aru saanud, kuidas siia pilte panna. irw...muidu ma oleks "milline ma välja näen" topicus mendance`ist ees for SHO! :D
Side Note
24/10/2006 17:32

img]http://pildi_aadress[/img]
inZtance
24/10/2006 17:35

irw türa ma proovisin mingit õpetust teha praegu aga ei saanud üldse hakkama, hehe. ei viitsi ka enam
Mierda
24/10/2006 17:38

irw lugesin mingi mõne lehe siin juttu ja siis vaatasin teema nime, see on psychedelics :D
Eastsider
24/10/2006 17:41

[*img]http://www.xxx.ee/kepp.jpg[/img]

Kui seda tärni ei pane sinna, siis äkki töötab.
Taurus
24/10/2006 17:55

oikrt Undi pilte tahaks küll näha, peab siis ikkagi selgeks tegema

viimane post päris arusaadav, aint, et www ette tuleb kirjutada ka http://

siin on siis veel ka see asi, et kas veebipakkuja, kus pilt asub, üldse lubab sellist otseurlimist teise brauserisse, nt hot.ee keskkond, millest pildi ma just siia panin, töötab küll, sama pilt nt. zone.ee keskkonda pannes ei tööta, sest zone ei luba sellist teguviisi
Side Note
24/10/2006 18:19

Mierda:
irw lugesin mingi mõne lehe siin juttu ja siis vaatasin teema nime, see on psychedelics :D

indeed ..aga aadressiks siiski drumandbass.ee ;)
Neurowobble
24/10/2006 20:05

Neurowobble
24/10/2006 20:05

Successs!!!! LOL
Taurus
24/10/2006 20:26

:)
Möll
24/10/2006 21:13

maaliline järv looduskaunis paigas, linnulaul, peegelsile vesi, veest peegeldub täiskuu, selle peal on veel 1 kuu (see on päriskuu mis on veelrohkem täis), nende vahel on kallas...muruplats, lõke, mille ümber on sõbrad, kellel sees on .. vaim

tükk tõsist trippi, tutvumine nii enda kui maailmaga erisugustes vormides ja emotsioonides, eufooriline õnn ja rõõm vürtsitatud kogu värvispektriga mis maailmas olemas kõikide asjade juures peal, all ja sees

hommik (vist), tripp metsas, paadilaenutuse tädi kass, paat, sõbrad lõkke äärest peale, mõnus x minuti või tunnine paadisõit ja päikesetõusu nautimine

uus maailm

vana maailm

konflikt

uus võitis :)
Möll
24/10/2006 21:14

alati võidab
Side Note
24/10/2006 21:30

kõlab kui väga viis plus tripp ,õnnitlen :D ... pathway ..
Neurowobble
24/10/2006 21:32

Möll:
maaliline järv looduskaunis paigas, linnulaul, peegelsile vesi, veest peegeldub täiskuu, selle peal on veel 1 kuu (see on päriskuu mis on veelrohkem täis), nende vahel on kallas...muruplats, lõke, mille ümber on sõbrad, kellel sees on .. vaim

tükk tõsist trippi, tutvumine nii enda kui maailmaga erisugustes vormides ja emotsioonides, eufooriline õnn ja rõõm vürtsitatud kogu värvispektriga mis maailmas olemas kõikide asjade juures peal, all ja sees

hommik (vist), tripp metsas, paadilaenutuse tädi kass, paat, sõbrad lõkke äärest peale, mõnus x minuti või tunnine paadisõit ja päikesetõusu nautimine

uus maailm

vana maailm

konflikt

uus võitis :)

nüüd on siis peame välja nuputama mis ainet sa tarbisid? okei, ma pakun... köhasiirupit jõid? )))
Möll
24/10/2006 21:36

maaliline järv, looduskaunis koht, linnud, sõbrad, õlled, piip

ja muidugi peamine - see Vaim meis kõigis.
kirjeldamatu elamus, tundmused mida kunagi varem pole tundnud, kogu maailma ja meie endi olemuse mõistmine, või siis mõistmine et tegelikult ei mõista me mitte midagi. eufooriline õnn ja õnnetus, kõik in 1 feeling

uuh ilmamuutus -..> padu

aitab vaid 1 asi - ujumine, sellises olekus :)

ma parem ei hakka seda kirjeldama kuid siiski: olles silmistsaati vees nagu konn ja olla pealtnägijaks olukorrale kus esimene paduvihmapiisk sellest sajust sinu ette vette langeb, moodustab vette kraatri ja siis pritsib ennast kogu muu kaasatuleva veega laiali :), hetk hiljem sama asi aga miljon samasugust piiska veel, toores kaif, veest tõuseb järsku udu, nagu meetrine udukiht oleks maa seest välja tulnud ja liigub ülespoole ning kaob 1 hetk taevasse, oled selle sees, lendamise tunne, sest põhja pole

e. ujumislaager mis muudab su ... maailma
Ärge kodus järgi tehke - paberitega treenerite hooleall only
Taurus
24/10/2006 21:36

tundub mushroomide moodi, õnnitlen ka hea tripi puhul :)
inZtance
24/10/2006 22:04

Möll:
maaliline järv, looduskaunis koht, linnud, sõbrad, õlled, piip

ja muidugi peamine - see Vaim meis kõigis.
kirjeldamatu elamus, tundmused mida kunagi varem pole tundnud, kogu maailma ja meie endi olemuse mõistmine, või siis mõistmine et tegelikult ei mõista me mitte midagi. eufooriline õnn ja õnnetus, kõik in 1 feeling

uuh ilmamuutus -..> padu

aitab vaid 1 asi - ujumine, sellises olekus :)

ma parem ei hakka seda kirjeldama kuid siiski: olles silmistsaati vees nagu konn ja olla pealtnägijaks olukorrale kus esimene paduvihmapiisk sellest sajust sinu ette vette langeb, moodustab vette kraatri ja siis pritsib ennast kogu muu kaasatuleva veega laiali :), hetk hiljem sama asi aga miljon samasugust piiska veel, toores kaif, veest tõuseb järsku udu, nagu meetrine udukiht oleks maa seest välja tulnud ja liigub ülespoole ning kaob 1 hetk taevasse, oled selle sees, lendamise tunne, sest põhja pole

e. ujumislaager mis muudab su ... maailma
Ärge kodus järgi tehke - paberitega treenerite hooleall only

meeskonna v2rk ;)
Möll
24/10/2006 22:07

siinkohal tervitan võistkonnakaaslast :)
inZtance
24/10/2006 22:38

no tiimitöö oli nii tugev küll et pekingisse olümpiale medalit võtma minna - ja seda loomulikult ainult pealt vaadates kuidas teised ujuvad, haha:D
Taurus
25/10/2006 07:54

jaa, tiimitöö on krt nii oluline
Side Note
25/10/2006 10:05

...hehe ,tundub küll väga rikkalik kogemus ,usun et kuskil merevees hõljuda võib küll universumi keskmes end tunda vabalt. Ehk eriti kui meeles hoida fakti ,et kõik sai alguse veest ,esimene ELU hakkas arenema ookeani sügavustes.
   Post A Reply
Pages (57): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... Last »