| Author |
| Thread |
|
 |
|
Kapuuts
16/03/2006 17:16
|
mc oli nagu michael jackson ja sbsi-il oli ehtne killernägu :P
|

|
vibe
16/03/2006 19:17
|
sistah:
muidugi, jus fine on ju nii eliit teema, oh oh oh...
mis puutub siia eliit? sellest nõmedamat väljendust enam minu jaoks pole!
kõik üritused kuhu on D&B flayerile kirjutatud ei pea olema sihtgrupile gaasimask versus valged kindad ja kommikotid!
|

|
Kapuuts
16/03/2006 19:36
|
minul viriseti uksel vabaaja kingade üle,sõbral teksade üle niiet njah,asi oli valgetest kinnastest ja neoonrohelistest vestidest väga kaugel
umbes et nagu nüüd tuleb dnb pidudel käima hakata viigipükstega ja lips ees
|

|
skyzer
16/03/2006 19:52
|
tossudes ei lase privee enda ruumidesse sisse? ega ma kingades steppima ei hakka ju...
Aga nii palju kui ma olen privees käinud (pendulum, sub focus, craze), siis ei öeldud midagi riietuse kohta, kuigi jalas olid Nike tossud:D
|

|
Kapuuts
16/03/2006 21:42
|
ma rääkisin klaab illusionist
|

|
sandrinka
17/03/2006 09:24
|
ma sain küll tossudega sisse :P
|

|
Taurus
17/03/2006 09:25
|
hahaha mismoodi ma kingades steppan, korra proovitud, villid olid nädal aega
|

|
dr3xl
17/03/2006 09:29
|
ma käisin aastal 1998 ülikonnas, kõvades peokingades ja kikilipsuga ERKI peol warheadi järgi steppamas
jalad jäid isegi ellu
|

|
Taurus
17/03/2006 09:33
|
jessuke:D
|

|
kain
17/03/2006 09:35
|
Kapuuts:
minul viriseti uksel vabaaja kingade üle,sõbral teksade üle niiet njah,asi oli valgetest kinnastest ja neoonrohelistest vestidest väga kaugel
umbes et nagu nüüd tuleb dnb pidudel käima hakata viigipükstega ja lips ees
irw, noo fakintäpselt:) ooeiolemidagieliit...aint kui moschino ylikonda pole seljas siis jääb ära:P
|

|
Kapuuts
17/03/2006 09:42
|
sandrinka:
ma sain küll tossudega sisse :P
siis oli väljas turva kõrval mingi tsikk kes kommenteeris iga asja kohta,hiljem kui teist korda tagasi tulime siis õnneks toda polnud enam
|

|
dr3xl
17/03/2006 09:44
|
einoh, point selles, et moschino on 1) wobble-proof 2) liquidproof 3) sellega lastakse angelisse ka
a väga hea pidu oli, muide. kahju, et mõni ukse taha jäi.
|

|
sistah
17/03/2006 09:45
|
vibe:
mis puutub siia eliit? sellest nõmedamat väljendust enam minu jaoks pole!
kõik üritused kuhu on D&B flayerile kirjutatud ei pea olema sihtgrupile gaasimask versus valged kindad ja kommikotid!
ei ole t6esti eliit, hahah fakinhell, t6esta mulle vastupidist.
appi, nyyd tuleb kohe delic ja...
|

|
dr3xl
17/03/2006 09:53
|
delic vist magab, aga mul algab nick d-ga ja mul on ka viis tähte, nii et ma võin asendada ;)
|

|
sistah
17/03/2006 09:59
|
aga palun, lase k2ia :D
et kas teie arust ei ole siis tegemist eliidiga, ahh? :P
|

|
dr3xl
17/03/2006 10:02
|
jalas blendi päevinäinud tossud ja montoni püksid, millele on ebaloomulikul moel ventilatsiooniavad tekkinud, on loomulikult tegemist eliidiga selle sõna kõige ehedamas tähenduses.
tegelikult ma tean, et südames sa tahad jus'finele tulla. lihtsalt sa pead olema nii kaugel ja nii kaua... oeh. :)
|

|
cezol
17/03/2006 10:02
|
minu arust ei ole dj marky jus fine'l käinud veel
küll aga tulemas
lihtsalt olen peale bassline smithi vveel täis ja närin infot
|

|
Taurus
17/03/2006 10:03
|
mu arust on see vastik ülevaatamine sõuke vene kgb teema rohkem, muidugi kodanik võibki vastik olla, aga ikkagi inimene
|

|
sistah
17/03/2006 10:06
|
dr3xl:
jalas blendi päevinäinud tossud ja montoni püksid, millele on ebaloomulikul moel ventilatsiooniavad tekkinud, on loomulikult tegemist eliidiga selle sõna kõige ehedamas tähenduses.
tegelikult ma tean, et südames sa tahad jus'finele tulla. lihtsalt sa pead olema nii kaugel ja nii kaua... oeh. :)
oh sind kyll, sinu puhul ei ole tegemist tavainimesega selle s6na k6ige otsemas t2henduses, saad aru jah? :D
ja ma aus6na ei taha dzassfainile tulla, isegi kui sinna normaalseid artiste kutsutax (okooou s6na normaalne tekitab nyyd j2lle paksu pahandust kindlasti :o )
|

|
sistah
17/03/2006 10:08
|
Taurus:
mu arust on see vastik ülevaatamine sõuke vene kgb teema rohkem, muidugi kodanik võibki vastik olla, aga ikkagi inimene
ei no prives v6ib, las korralikud inimesed k2ivad siis korralikel pidudel, meile j22vad v2hemalt r2pased tehased, kus keegi n2o v6i riietuse j2rgi ei otsusta, kas sa k6lbad pidutsema v6i ei.
|

|
dr3xl
17/03/2006 10:11
|
tsiteerides finding nemot : "denial!"
:D
sbs oli küll täitsa normaalne artist. muhe kuju ka.
ainult kaks ebanormaalset tulebki meelde, kes JF-l või siis seotud üritusel käinud, fresh, sest näpistas mind kannist [ja mais teeb vist seda veel :'(] ja twisted individual, sest, hõm, ta huumorisoon oli natuke liiga friik mu jaoks :)
|

|
skyzer
17/03/2006 10:37
|
sistah:
oh sind kyll, sinu puhul ei ole tegemist tavainimesega selle s6na k6ige otsemas t2henduses, saad aru jah? :D
ja ma aus6na ei taha dzassfainile tulla, isegi kui sinna normaalseid artiste kutsutax (okooou s6na normaalne tekitab nyyd j2lle paksu pahandust kindlasti :o )
üks hea vend käis see oli dieselboy, üks vähestest kes ei lasknud wobblet ega jump uppi... lasi techi ning darki, nu siis oligi seal vastav rahvas ka :D
muidu võiks veel Audio eestis ära käia)
|

|
Taurus
17/03/2006 10:39
|
misasjaa???
ei see pole küll nii üheselt mõistetav, enamus diisli rahvast oli kohal ka Aphrodite--l
got it?
|

|
dr3xl
17/03/2006 10:44
|
sistah : a kusjuures sa saad teemale ilgelt hästi pihta. ausalt, irooniata. "räpastes tehastes" saab teha, mida süda lustib ja ei olegi probleemi ;)
|

|
sistah
17/03/2006 11:34
|
eks ma selle p2rast ju ytlesingi seda mida ma ytlesin? :)
ehk siis, las korralikud inimesed k2ivad prives... sellised niikuinii muudes kohtades dnb nautimisega hakkama ei saa, 2kki kontsaking l2heb sopasex, fuhh
inimestele meeldivad erinevad asjad ja nende taluvuse piir on ka erinev, niiet jah...
isegi sellest r22kimine tundub pointless appi
|

|
dr3xl
17/03/2006 11:40
|
a ongi kaind of pointless. igaühele oma, onju?
noh sesmõttes, et kellele tehaseteema ei meeldi erinevatel põhjustel, et see ei pea ju sinna minema, keegi ei käsi, relv kuklas jne ;) samamoodi ka klubiüritused nagu JF. seal ongi point selles, et tuleb kohale see rahvas, kes tahab tulla ja kellele meeldib see atmosfäär.
kui kõik üritused toimuksid tehases ja igalühel mängiks, noh, noisia näiteks, siis oleks ka nagu veits sitt või mis ;)
valikuvõimalus on üks ütlemata tore asi
|

|
Kapuuts
17/03/2006 12:04
|
mina olen hetkel sellises faasis kus meeldib rohkem sellistes kohtades nagu ct,krahl jne pidu panna
|

|
JPK
17/03/2006 12:17
|
mina tunnen kaa, et ma kuulun eliiti.....
aga Privé ei meeldi mulle ikkagi ;) pisike...mitte hubane, palav, mõtetult kallis klubi...
Ja ma ei räägi seda mirtte selle pärast, et mul midagi Vibe vastu oleks.
Näiteks illusiooniga on juba teine tera :D
|

|
JPK
17/03/2006 12:20
|
ja no nii promovat teksti ühe klubi ja ürituste sarja kohta pole ma ammu lugenud :D
|

|
Kapuuts
17/03/2006 12:20
|
illusioni b-saalis istuks küll ja laseks ölle kui see odavam oleks
|

|
|
|