Selline küsimus, et kas siin foorumis on electro ja electro house kuulajaid. Oleks väga tänulik, kui keegi annaks esitajate nimesid ja nimetaksid kohti, kust saaks sellist muusikat omandada. Oleks väga tänulik. Ette tänades!!
krt electro haussi otseselt ei kuula nagu, kuigi veits vanemat electrot peaks arhiivis kyll olema, põhi teema mul ikkagilt proge ja deep/tech hauss. aga äkki oskad öelda mida sa electro all silmas pead, mõnda lugu-artisti, siis vbl oskan juba täpsemalt midagi öelda.
Taurus: see see jama ongi, et sa küsid nüüd ise ka
et tahakski teada artiste, kes seda teevad
:D said veits valesti aru must.
midagi ma tean electrost kyll aga ma küsin lihtsalt mida tema nö. electro all silmas peab. kindlasti ta oskab midagi öelda, niisama lampi ta poleks ju küsinud, kuskilt ikkagilt vere maitse suhu saand või nii.
Bangkok based DJ Cartel's February selection of the finest in Electro/Progressive House, serious 8bit retro vibes backed with sum straight hi-octane bangers inside!
Need näited, mis ma tõin, on algelised. Selles mõttes, et õiget ja karmimat electro biiti, mida olen vahel pidudel kuulnud, on lihtsalt võimatu lihtsalt niimoodi juutuubist näiteid tuua.
aga üldiselt mine vaata beatport.com, äkki seal miskit. lugude tsekkimise mõttes.
wolfgang gartner tuli veel meelde.
rohkem väga ei tea, pole minu maitse.