Me peaks kõik aega leidma, et hääletada KOV valimistel. Eriti kuna selle jaoks ei pea ju isegi enam õue minema.
Kohaliku omavalitsuse volikogu valimised toimuvad 18. oktoobril 2009. aastal.
8. oktoobrist kuni 14. oktoobrini on siinsel veebilehel võimalik hääletada Interneti teel.
Hääletamine algab 8. oktoobril kell 9.00 ja lõpeb 14. oktoobril kell 20.00.
morphact: mnjaa.. ses mõttes panevad eestlased alati puusse
et kui on projekt - mittehääletada kohukesi - siis hääletatakse teisi, OK, aga KÕIKI teisi.
ja ikkagi savisaar võidab ülekaaluga :DD
no mis mõttes puusse...las võidab siis... vähemalt mina saan öösel rahulikuma südamega magada, kui riik maha on müüdud...vähemalt ei aidanud sellele kaasa..
IRL valitud juba esimesel päeval, siin on nad võimul ja asjad on korras.
Tallinn hakkas samal ajal Viljandi maanteed parandama kui Kiili vald tallinna ringtee üht lõiku ja nooo...
Siis kui ringtee valmis oli, ei olnud Tallinnas isegi tee üles freesitud täielikult...
Venitati ja venitati, töömehi kuskil polnud aga teed olid keelumärgiga kinni...
Hea ja mõnus oli võrrelda kahe erineva partei teguviise...
käisin just mendis keskerakonna vastu tunnistamas.HAHHHH!!! lähme raiskadega kohtuni välja, et end reklaamisid kevadel kui se seadusega keelatud oli!! ai rsk.1kord ja viimane kord kui menti vabast tahtest läksin :D
Koplis avanes hea vaatepilt eile kuidas nahktagis joobes venekeelt kõnelev mees Keskerakonna telgi ees karjus kelle poolt ma ikka hääletama peaks, jalge ees suur roheline gini pudel. Telgipidajad aga muigasid.
Aaga Menace, mida head on Savisaar sulle teinud, et sa keskerakonnale hääle andsid?
(Peale selle, et ta linna laenukoormat aina kasvatab ja enda taskuid selle arvelt punni ajab?)
Vaevalt, et bussis istuvad abitöölised - kelle poolt piletiostul sain abi niipalju, et kästi tasuta sõita. (See tehti mulle selgeks ilma ühegi riigikeelse sõnata! :D)