::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > muusika aegumine / vananemine
Pages (3): [1] 2 3 »    
Author
Thread    Post A Reply
kondor keebis
17/12/2006 18:58

muusika aegumine / vananemine

räägime sellest kas muusika saab aeguda, et ta ei kõla enam mingi aja jooksul nii kuis enne.

ma siin kuulasin seda full cycle´ hopscotch ja neid lugusi mis selle ep/lp peal on ja need kõlavad küll kuidagi haigelt tänapäeval, kuigi omal ajal tundud see eriti kõva.

ja siis see dom n rolandi industry lp´d on ka kummaline kuulata. vanasti oli ta vist mingi eriti kuum tech-dnb vist.

discuss.

listige ka siia mingeid vananenud lugusi või mis arvate sellest.

yo
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Dave Wood
17/12/2006 20:24

tegelt see oleneb suuresti muusikastiilist ka vms. on näiteks muusikat mis ei aegu kunagi nagu Mike Oldfield, Jarre või Kraftwerk...
Taurus
17/12/2006 20:27

mozart, beethoven ka ei aegu
Dave Wood
17/12/2006 20:31

kusjuures ma olen mõelnud selle peale, et nagu praegusel ajal vahetub muusiks suhteliselt kiiresti, aga mingi 300 aastat tagasi kirjutatud teosed on ikka populaarsed. selles suhtes veel nagu et pianistid saavad kuulsaks kui mängivad teiste kirjutatud lugusid, samas kui endal produktsiooni pole.
Taurus
17/12/2006 20:33

no muusikat kui sellist kirjutatigi ainult sellel ajal, sellest ka siis populaarsus, millega tänapäevalgi paljud pappi teenivad
Mierda
17/12/2006 21:17

maitea krust ja roni size ja nende tüüpide vana looming tundub mingi iidne kama minu jaoks (A) nagu algeline kraam vms :p
Taurus
17/12/2006 21:22

no karta on jah, pole võimalik teha soundi, mida pole veel leiutatud
Side Note
18/12/2006 09:23

aegumatuid dnb lugusid on ikka mida hea,huvitav kuulata endal siiani ,meenuvad lood hetkel sellistelt artistidelt nagu )EIB( ,Konflict, ed rush & optical ,Dom & Roland, ....HEA lugu on ikka HEA lugu. Maitse muutub ajapikku endal ,seega ka osad lood "aeguvad" .Tänapäeval a tehakse juba nii palju v.head kraami ,et usun et terve hunnik lugusid kuulan 5 a pärast samamoodi uuesti ja uuesti.

/edit: enamus vana Teebee kraamist ka uuesti & uuesti !
kondor keebis
01/04/2007 09:05

Side Note:
aegumatuid dnb lugusid on ikka mida hea,huvitav kuulata endal siiani ,meenuvad lood hetkel sellistelt artistidelt nagu )EIB( ,Konflict, ed rush & optical ,Dom & Roland ....HEA lugu on ikka HEA lugu. Maitse muutub ajapikku endal ,seega ka osad lood "aeguvad" .Tänapäeval a tehakse juba nii palju v.head kraami ,et usun et terve hunnik lugusid kuulan 5 a pärast samamoodi uuesti ja uuesti.

nagu osad lood ju päriselt ka aeguvad, ja teisedm itte. nagu mingi manixi lood on ikka aktuaalsed, aga need vanakooli uuekooli lood on väga halvad ju :)
kondor keebis
01/04/2007 09:05

Mierda:
maitea krust ja roni size ja nende tüüpide vana looming tundub mingi iidne kama minu jaoks (A) nagu algeline kraam vms :p

minu arust ka ju :)
Kapuuts
01/04/2007 09:11

Side Note:
aegumatuid dnb lugusid on ikka mida hea,huvitav kuulata endal siiani ,meenuvad lood hetkel sellistelt artistidelt nagu )EIB( ,Konflict, ed rush & optical ,Dom & Roland ....HEA lugu on ikka HEA lugu. Maitse muutub ajapikku endal ,seega ka osad lood "aeguvad" .Tänapäeval a tehakse juba nii palju v.head kraami ,et usun et terve hunnik lugusid kuulan 5 a pärast samamoodi uuesti ja uuesti.

tra enamus nende artistide lugusi kustus mul eelmise formatiga :(
muidu jah klassika on ikka klassika
nagu eile sai kuulatud mingit vanemat mixi,kus olid sellised asjad nagu d.kay-barcelona jne
vanad ajad tulid meelde kohe
kondor keebis
01/04/2007 09:13

haha sa oled ikka well newbie kui barcelona su jaoks vanakool on :S
Kapuuts
01/04/2007 09:14

kas ma ütlesin et see on vanakool v?
lihtsalt ma hakkasin dnb-d kuulama aastal 02 ja siis oli see lugu pop ja noortepärane
kondor keebis
01/04/2007 09:18

"nagu eile sai kuulatud mingit vanemat mixi,kus olid sellised asjad nagu d.kay-barcelona jne
vanad ajad tulid meelde kohe"

sellest lausest annab välja lugeda.

noh see on umbes sama kui kirjutad ,et ma panin eile madisele taha. ja siis mina üptlen ,et oh olen mingi gei vä ? et eestis ei suhtuta hästi geidesse ja Põder ka ei arva ,et see on vastuvõetav ja siis sa vastad, et ma ju ei õelnud , et olen pede.

boh!

edit : sorry mul oli üks täht puudu , nüüd vast saad aru :)
Kapuuts
01/04/2007 09:20

pole sellises seisundis et su sitast aru saaks
Catastroфиck
01/04/2007 11:26

kondor keebis:

noh see on umbes sama kui kirjutad ,et ma panin eile madisele taha. ja siis mina üptlen ,et oh olen mingi gei vä ? et eestis ei suhtuta hästi geidesse ja Põder ka ei arva ,et see on vastuvõetav ja siis sa vastad, et ma ju ei õelnud , et olen pede.

hahahaa
Taurus
01/04/2007 12:05

:D
kondor keebis
04/04/2007 10:01

miks wow ?
sistah
04/04/2007 13:23

kondor keebis:
haha sa oled ikka well newbie kui barcelona su jaoks vanakool on :S

wow, me kõik kummardame su ees, oo kondor kes sa oled kõrges! sest sina ju oledki see suur dee enn bee isa, kelle ees me k6ik värisema peame, luba ma lakun su varbaid!
Taurus
04/04/2007 13:25

WOW
Catastroфиck
04/04/2007 14:37

issand, õeke sa oled nii haige pervert ää.
unkind
04/04/2007 14:54

vak kyll, kõik mu musa läks vanaks, realiseerimis aeg lõppes 01.04.07
sistah
04/04/2007 15:12

phenS:
issand, õeke sa oled nii haige pervert ää.

sa laku kondori talda ja ole vait.
Kapuuts
04/04/2007 15:20

üks lakub varbaid,teine talda
kes jala keskosa ette võtab???
mitte mina
Taurus
04/04/2007 15:39

mul on pohhui, ma läen metsa
Side Note
04/04/2007 15:58

unkind:
vak kyll, kõik mu musa läks vanaks, realiseerimis aeg lõppes 01.04.07

jep mul ka.. aga 04.04.07 ,huh prügikottides lõpuks - välja veel viima :S
Taurus
04/04/2007 16:19

aegund kräpp ahju
Catastroфиck
04/04/2007 18:19

sistah:
sa laku kondori talda ja ole vait.

aa sa mulle varvast ka lubad veits limpsida või oled mingi kadekops vä?
DeeJott
04/04/2007 18:57

bljäd mul ikka nii aegunud Reinforced rec'i soundi kettal. peaks vist kiiremas korras resaakel binni saatma
kondor keebis
08/04/2007 08:38

fuck te olete ikka haiged 4real. nagu mingit normaalset diskussiooni milline sound on aegunud hetkel ja milline mitte ei tulnud ju sellest konvost mitte kuidagi ju.
   Post A Reply
Pages (3): [1] 2 3 »