Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204
Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204 L-OW - Redubtor Podcast 03
Jees, mulle ka väga meeldib, autos 1-2kw woofriga või pidudel hea helisüsteemiga on eriti spets su sette kuulata. Kui sin city rõdul mängisid, oli see ülimalt hea vaheldus tavalisele dubstep võbelemisele, proper deep & techy dub. Väga kahju, et eestis sellisele stiilile suhteliselt vähe publikut on, hea meelega kuulaks pidudel ja üritustel rohkem sellist saundi, kui mitte kogu peo, siis kasvõi paaritunnise seti vahepeale ikka.
Igal juhul edu sulle, pole kunagi pidanud üheki su setis pettuma, ei peol ega kodus kuulates, nii ka sel korral. Väga spets valik ja ka miximine, fkn nice.
Eastsider: Jees, mulle ka väga meeldib, autos 1-2kw woofriga või pidudel hea helisüsteemiga on eriti spets su sette kuulata. Kui sin city rõdul mängisid, oli see ülimalt hea vaheldus tavalisele dubstep võbelemisele, proper deep & techy dub. Väga kahju, et eestis sellisele stiilile suhteliselt vähe publikut on, hea meelega kuulaks pidudel ja üritustel rohkem sellist saundi, kui mitte kogu peo, siis kasvõi paaritunnise seti vahepeale ikka.
Igal juhul edu sulle, pole kunagi pidanud üheki su setis pettuma, ei peol ega kodus kuulates, nii ka sel korral. Väga spets valik ja ka miximine, fkn nice.
Siinkohal mainiks ära, et veebruarikuus on Tallinnas tulemas suuremat sorti reiv, kus dubstepi saalis võib L-OW-d esinemas näha. Rohkem infot feissbuugis : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=117229248343813
Täitsa mõnus mix oli jah. Muidu olen suht dubstepi allergiline sellele iseloomulikult igava wobble`i tõttu. Selles mixis aga on lugusid, mis panevad uue nurga alt seda rütmi kuulama.
Ja miksimine tundus ka täitsa paigas.
Its all about the little twists ;)