Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204

Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204
Bastioni käigud
::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Üritused > Bastioni käigud
Pages (3): « 1 2 [3]    
29/08
Bastioni käigud    Post A Reply
epidemic
31/08/2010 17:28

irw no se yritus jooksid vist rappa vöi mis kes kus ????
Edit/Delete Message Reply w/Quote
GillBates21
31/08/2010 17:49

urr
dr3xl
31/08/2010 17:59

see üritus jooksis tõepoolest rappa. giid nimelt seletas, et vabaduse väljakul oli kunagi soine ala ja kui see täis ehitati, siis vesi sealt jooksis tunnelite alumiste osadeni ja uputas need ära.
epidemic
31/08/2010 18:01

aa et ikkagi käisite? how was it?
Andre
31/08/2010 18:58

Muidugi käisime, kõva värk on, need kes käisid teavad kindlasti tallinna ajaloost (ja ka tulevikust) kindlasti sitaks rohkem kui need, kes ei käinud :P

Samas tegelt oli giid natuke jama, varem kui ma kunagi käisin, oli üks ajaloolasest mammi, kes tegi asja pikemalt ja rääkis rohkem, asi oli interaktiivsem - käskis seal inimestel igast asju proovida ja teha. Lisaks nägi tookord ühe video lisaks. Ainuke jama tookord oli see, et "tulevikurong" ei töödanud :D
epidemic
31/08/2010 19:01

kahju krdima kahju ,et ei saanud tulla aga elu lihtsalt keerab vahest enne kui suuna tuld näitab!
sistah
31/08/2010 19:08

nojee mulle keeras viin sellise tembu, et ei saand eriti arugi mis p2ev kus on. lamp yhes6naga, et ei j6udnud.
Katzy
01/09/2010 08:27

epidemic:
aa et ikkagi käisite? how was it?

ei no mida küsimus????

Loomulikult, et käisime.....minule täiega meeldis...suht kreisid käigud ikkagi. Eriti kui veel mõelda kuidas need ehitati antud aja kohta.

Mis puutub inimeste no show-sse, siis no teada oli, et on hulk inimesi kes rokivad ja siis ei jõua. Nõme. Enamus meist rokkisid, aga jõudsime ikkagi. Raske on lihtsalt arvestada inimestega kui ei suudeta oma sõna pidada. Paljudele inimestele tuli öelda laup õhtul: ''Sry kohad on täis'' ja siis avastada, et krt, ikka ei olnd. Sellele võiks lihtsalt enne mõelda kui öelda, et JAAA ma olen KINDEL TULIJA.

piis
freeze
01/09/2010 08:32

krt et ma ii hilja seda nägin oleks ka heameelega tulnud
   Post A Reply
Pages (3): « 1 2 [3]