Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204

Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204

Warning: Undefined array key "numbervotes" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 317
NALI
::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > NALI
Mis te arvate?
Kui tehakse sitt nali, mis ei ole mulle naljakas, on see ikka nali. 7 36.84%
Kui tehakse nali, mis ei ole mulle naljakas, on see minu jaoks NALI. 10 52.63%
Kui tehakse nali, mis ei ole mulle naljakas ja ma kritiseerin seda oma vaatevinklist, on see ikkagi naljakas, lihtsalt mina ei mõista huumorit. 2 10.53%
Total: 19 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Author
Thread    Post A Reply
ELECTRICO
10/02/2009 20:58

NALI

Demokraatia
Edit/Delete Message Reply w/Quote
ELECTRICO
10/02/2009 21:08

Tra, panin teise variandi valesti.
Teises variandis on mõeldud: Kui tehakse nali, mis ei ole mulle naljakas, EI OLE see minu jaoks nali.

:D
ELECTRICO
10/02/2009 21:49

Keegi moderaatoritest võiks selle vea parandada, oleks väga abivalmis tegu.
Conflict
11/02/2009 08:36

mul on naljaga seoses veel 1 küss
kas nali, mida oled palju kordi kuulnud/lugenud ja seetõttu sind naerma ei aja (kuigi sa võid mõista, et see on naljakas)
a) on sitt nali
b) viga on huumorisoones
c) viga on sinus
delic
11/02/2009 09:07

see ei ole ju mingi küsimus
ELECTRICO
11/02/2009 14:32

Conflict:
mul on naljaga seoses veel 1 küss
kas nali, mida oled palju kordi kuulnud/lugenud ja seetõttu sind naerma ei aja (kuigi sa võid mõista, et see on naljakas)
a) on sitt nali
b) viga on huumorisoones
c) viga on sinus

Kui see oli esimesel kuulmisel naljakas, siis on see nali. Lihtsalt sa oled seda juba palju kordi kuulnud/lugenud ja sellepärast ei tekita see nali sinus enam esmakordsuse emotsiooni. Ehk siis viga on selles, et sa oled seda liiga palju kuulnud, tegemist ei ole sita naljaga.
dr3xl
11/02/2009 16:01

ka sitt nali on nali, logish ju. muidu oleks ta lihtsalt sitt.
   Post A Reply