Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204

Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204
4 years jail GROOVERIDER!?=&%=# wtf?
::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > 4 years jail GROOVERIDER!?=&%=# wtf?
Pages (6): « 1 2 3 4 5 [6]    
Author
Thread    Post A Reply
dr3xl
21/02/2008 13:27

t3h_m0st:

et selles suhtes kui sa nüüd võtaksid 2 eesmärki, teha valmis vooblilugu mis jõuaks võdinatabli tippu või teha valmis popplugu mis suudaks võistleda madonnaga, kumb on reaalsem?

tavaliselt on kõige popimad lood lihtsad, mis on neil kahel suht ühine, nii et ma väga vahet ei näe. mina konkreetselt ilmselt enne saaks hea jumpupilooga hakkama, kui mingi kitarriballaadiga, sest ma ei oska kitarri mängida. samas ega kidramehed VST-dest ja LFO-st ka midagi ei jaga reeglina. nii et veits kohatu võrdlus.
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Catastroфиck
21/02/2008 13:30

noh aga popmuusika tipus on ju tänapäeva ka träkke mille taust on justnimelt elektrooniline muusika. mitte mingi kitarrisoolo. nt timberlakei albumi taust. aa ja noh mis sellesse lihtusesse puutub siis ei ole ka see just nii, mingid metallica träkid omal ajal jne. ma lihtsalt ei oska hetke topplugudest näiteid tuua kuna ei kuula raadiot jne.
dr3xl
21/02/2008 13:37

t3h_m0st:
noh aga popmuusika tipus on ju tänapäeva ka träkke mille taust on justnimelt elektrooniline muusika. mitte mingi kitarrisoolo. nt timberlakei albumi taust.

laias laastus jään vastuse võlgu. mind ei huvita justin, rihanna, kesiganes seal edetabelis figureerivad, ja popicharte ma ei jälgi juba ammu. kuigi ma ei saa nüüd aru, kas justin on juust või mitte, äkki aitad :) ja kui on juust, siis mille poolest on sisuline erinevus pendulumiga. nende "kuritegu" oligi ju see, et nad ristasid popprokki ja trammibussi. voobliks üldiselt nimetatakse jump-uppi, vähemalt nii ma olen aru saanud.

pendulum sai samas seal poppedetabelis oma muusika kohta väga hästi hakkama, mida näitas ka erinevate lugude jõudmine kõrgetele kohtadele, albumi müüginumbrid, ...

produktsiooni koha pealt ei anna ka midagi ette heita.
Catastroфиck
21/02/2008 13:42

imo ei ole justin nt võrreldav pendulumiga, läheneb asjale siiski palju innovatiivsemalt.
ja penduka patt pole mitte see ristamine vaid see et iga uus rada on pmst sama mis eelmine ning pendukas ei olegi voobel, ma ei teagi misasi see on :D aga pole ka antud hetkel tähtis. ja noh et topis püsida ei saa teha koguaeg sama asja, osad inimesed isegi nt juba vinguvad et miks madonna koguaeg oma stilli muudab jne.

ja kes ei tunneks ära mõnda "uut" vooblirada.
dr3xl
21/02/2008 14:09

t3h_m0st:
imo ei ole justin nt võrreldav pendulumiga, läheneb asjale siiski palju innovatiivsemalt.
ja penduka patt pole mitte see ristamine vaid see et iga uus rada on pmst sama mis eelmine ning pendukas ei olegi voobel, ma ei teagi misasi see on :D aga pole ka antud hetkel tähtis. ja noh et topis püsida ei saa teha koguaeg sama asja, osad inimesed isegi nt juba vinguvad et miks madonna koguaeg oma stilli muudab jne.

ja kes ei tunneks ära mõnda "uut" vooblirada.

ma sellest viimasest lausest ei saa aru. pendukal alles tulemas uus album, millest kahte lugu heal juhul on mängitud.

üheülbaliseks nende loomingut nimetada küll ei saa (still grey, girl in the fire, slam, voodoo people rmx, streamline, vault kõik väga erineva vaibiga lood). see, kui sulle ei meeldi, mkay, maitsed erinevad, aga niimoodi ühte patta ajada on tiba ...küündimatu. meenutab vanainimeste juttu, kelle jaoks kõik, mis ei ole rahvalaul, on vaibakloppimine ja kassikräunumine.

mu meelest näiteks calyxi ja teebee album oli kõvasti üheülbalisem kui nende oma, aga miskipärast nad ei jää sellega kellelegi hambusse, hoolimata sellest, et teebee on samade trummidega sama mussi juba viimased 10 aastat teinud.

madonnaga võrdlus on kergelt kohatu seetõttu, et tema pagas on sitaks suurem, arvestades, mitu singlit ja albumit ta on aastast 198... välja andnud. pendukas vist mingi 2003 alles kerkis esile. neil vist üldse kokku nii 20 lugu, neist omakorda pooled hold your colouri peal?

edit: sealjuures pendulum eriti minu maitsega ei haaku (mõne erandiga), selles küsimuses ma suht erapooletu
Catastroфиck
21/02/2008 14:22

tõmbasin siin just mingid penduka träkid, distress singnal, granite, the program ja no võta üks ja viska teist. ehk siis saab küll üheülbaliseks nimetada ja eriti veel peale seda viimast albumit.

teebee ja calyxi saundi võrdlus on samahea imo kui öelda et kõik neurofunki väänlemised on samad. ülesehituselt on küll jep sarnane aga see pole lihtlabane eufooriline "tilin". et kuna ma ise muusikat ei produtseeri on siin sinuga raske vaielda selles vallas aga igal artistil oma mingi oma käekiri ja teebeed ma küll nüüd igavaks või üksluiseks ei nimetaks. inztance jagas minuga nt juustu ja popi suhtes sama arvamust et temaga saad kui produsent produtsendiga seda teemat arutada.

madonna ja penduka singlite arvu suhtes saab vaid spekuleerida. hetkel on see tähtsusetu ning muuda fakti et pendukas toodab juustu.
dr3xl
21/02/2008 14:31

t3h_m0st:
madonna ja penduka singlite arvu suhtes saab vaid spekuleerida.

ega väga ei saa spekuleerida
http://www.rolldabeats.com/artist/p...ort_by_year/asc
http://www.madonnadiscography.com/m...iscography.html
penduka lugusid ei lugenud spets kokku, tundus midagi 20 ja 30 vahele silma järgi ja need on eraldi lood, mitte singlid.

inzuga sai kunagi väga pikalt sel teemal arutatud ja ma ei näe põhjust sama diskussiooni temaga uuesti alustada. inzuga peaks jooma hoopis. ja miks ka mitte proovida midagi koos aretada :)

t3h_m0st:
teebeed ma küll nüüd igavaks või üksluiseks ei nimetaks.

mina nimetan ja mul on pagasiks suurem osa ta toodangust. tõesta vastupidist.
Catastroфиck
21/02/2008 14:37

dr3xl:
ega väga ei saa spekuleerida
http://www.rolldabeats.com/artist/p...ort_by_year/asc
http://www.madonnadiscography.com/m...iscography.html
penduka lugusid ei lugenud spets kokku, tundus midagi 20 ja 30 vahele silma järgi ja need on eraldi lood, mitte singlid.

inzuga sai kunagi väga pikalt sel teemal arutatud ja ma ei näe põhjust sama diskussiooni temaga uuesti alustada. inzuga peaks jooma hoopis.

mina nimetan ja mul on pagasiks suurem osa ta toodangust. tõesta vastupidist.

spekuleerimise all mõtlesin ma seda et vaatame siis kui penudkas on tootnud 198 träkki et kas annab teda siis madonnaga võrrleda. kuigi ka see pole tähis.

noh nimetad teebeed üksluiseks, juust ta ei ole või on seda ka? aga kas on rohkem inimesi kes arvad et pendulum on juust või on rohkem inmesi kes arvad et teebee on üksluine, kumba respketeeritakse kumba mitte. ja nüüd väita et kõik kes ültevad et pendulum on pask aga tegelkult aru ei saa miks, oleks ka vanainimese jutt. ja kuulates siin nüüd nt pendulumi granitei on nad ka produktsiooni poole pealt mandunud, seda ei anna võrrelda kindlasti teebee omaga (kuigi ka tema jah tegi imo vanasti paremat asja aga ärme kaldume teemast kõrvale).

ja ma loodan et sul ei ole tekkinud minust sellist arvamust et ma hakkan klubis karjuma kui pendukas peale lendab või mis iganes juust. kui on pidu siis on pidu ja parajalt vittus peaga kargan ka selle kraami järgi.
phibbs
21/02/2008 14:44

vanemad inimesed kuulavad muidu pendulumi kyll:
http://www.youtube.com/watch?v=0dZVU9Z3Xyk
dr3xl
21/02/2008 14:46

t3h_m0st:
spekuleerimise all mõtlesin ma seda et vaatame siis kui penudkas on tootnud 198 träkki et kas annab teda siis madonnaga võrrleda. kuigi ka see pole tähis.

noh nimetad teebeed üksluiseks, juust ta ei ole või on seda ka? aga kas on rohkem inimesi kes arvad et pendulum on juust või on rohkem inmesi kes arvad et teebee on üksluine, kumba respketeeritakse kumba mitte. ja nüüd väita et kõik kes ültevad et pendulum on pask aga tegelkult aru ei saa miks, oleks ka vanainimese jutt.

tore, et sa lõpuks eristad mõisteid "üksluine" ja "juust" :)

ma arvan, et veel rohkem on inimesi, kes arvavad, et pendulum on hea, mis väljendub jällegi albumimüügis, edetabelikohtades, ...

ja ma juba selgitasin, miks pendulumi "juustuks" peetakse, vt paar lehte eespool, kuigi tegemist on suht lihtsa energilise süntrokiga. niipalju, kui mina erinevaid foorumeid jälginud olen, siis pendulumi jälestavad eelkõige trammibussi- ja, ülla-ülla, träänsifanaatikud (tooks linke, aga mul need kadunud). rokimehed on suht heatahtlikult suhtunud.

ma tõesti ei saa aru, milles tragöödia, pendulum on poppbänd ja asi vask. aga suhtumine endiselt selline, nagu nad oleks trammibuss.
dr3xl
21/02/2008 14:49

t3h_m0st:
ja ma loodan et sul ei ole tekkinud minust sellist arvamust et ma hakkan klubis karjuma kui pendukas peale lendab või mis iganes juust. kui on pidu siis on pidu ja parajalt vittus peaga kargan ka selle kraami järgi.

ja erinevus sel juhul sinu ja nende jõmmide vahel on ... ? :)

ei, ma ei arva sust midagi. peale selle, et sa kipud liiga mustvalgelt asju nägema ja valutad pead nende asjade üle, mis ei peaks üldse kottima. muud ma sust ei tea.
Catastroфиck
21/02/2008 15:05

dr3xl:
tore, et sa lõpuks eristad mõisteid "üksluine" ja "juust" :)

ma arvan, et veel rohkem on inimesi, kes arvavad, et pendulum on hea, mis väljendub jällegi albumimüügis, edetabelikohtades, ...

ja ma juba selgitasin, miks pendulumi "juustuks" peetakse, vt paar lehte eespool, kuigi tegemist on suht lihtsa energilise süntrokiga. niipalju, kui mina erinevaid foorumeid jälginud olen, siis pendulumi jälestavad eelkõige trammibussi- ja, ülla-ülla, träänsifanaatikud (tooks linke, aga mul need kadunud). rokimehed on suht heatahtlikult suhtunud.

ma tõesti ei saa aru, milles tragöödia, pendulum on poppbänd ja asi vask. aga suhtumine endiselt selline, nagu nad oleks trammibuss.

mismõttes "lõpuks" :D
ma kuulan nt technot üsna palju. montoonsus litib näkku. mida sa sellega öelda tahtsid?

kas pendulum on ennast ametlikult süntrokiks kuulutanud ja isegi kui kuulutaks mäeltaks kõik kust ta tuli ja ilmselt jääks see dnb backround sinna kauks külge. see rikub juba dnb mainet üldiselt.

ja see sinu sünti põhjus ongi ju nii mustvalge et kõik ainult sellepärast.

üldiselt võttes ,on sinu arvates maailmas rohkem inimesti kes on kõrge intellektiga või üldse intelligentsed või on neid rohkem kes seda ei ole. imo moodustavad enamuse viimane grupp (eesotsas jänkidega) ja seega neid kellele penduks meeldib ongi nii palju. ja ofc inimesed kes kuulavad elektroonilist mussi või mindagi analoogset, leivad et see on juust.

ja see erinevuse küsimus on eriti sutpid ju, sest ma actually ei leia et see hea muusika on aga ma ei hakka ka nagu väike laps minema kõlari äärde mossitama. käisin kursaõdede peol viimati ja lasti pendulmi, mis siis oleks olnud siis õigem teguviis, tansupõrndalt lahkuda? see oleks juba mingi "erineja" tundemärk.
dr3xl
21/02/2008 15:17

t3h_m0st:
kas pendulum on ennast ametlikult süntrokiks kuulutanud ja isegi kui kuulutaks mäeltaks kõik kust ta tuli ja ilmselt jääks see dnb backround sinna kauks külge. see rikub juba dnb mainet üldiselt.

suht ametlikult jah, arvestades nende live-projekti, mille peale nende kogu aur viimasel ajal läheb (vt youtubest "pendulum live"). kuigi nad tiirutavad veel ka dj-dena ringi, aga eks see live hakkab tõsisemalt toimima pärast seda, kui uus album tuleb.

ps enne dnb-d nad olidki suht roki/pungimehed.

paar näidet ka:
http://www.youtube.com/watch?v=HjE_tm1_OrQ
http://www.youtube.com/watch?v=kY5vHw_NdSc

nagu ma aru saan, tahavad nad uueks prodigyks saada. neil nüüd viieliikmeline bänd n shit.

aga see peab ikka jõle kõva punt olema, kes paari looga terve dnb "maine" "ära situb" :) või siis dnb nii nõrk , et laseb end "ära sittuda".

et siis lase sel pendulumil olla, dnb-d tehti enne neid, nende ajal ja tehakse võib-olla ka pärast neid, mis on mingi 20-30 lugu terve dnb kõrval?
Catastroфиck
21/02/2008 15:22

oh jah.. kõik mis öelda tahtsin, olen öeldud. mina ei liigita pendulumi popi alla, imo ei pürgi ta selle tasemini, sina aga liigitad. aka sama seis mis algusest peale, sina arvad üht mina teist.
dr3xl
21/02/2008 15:25

t3h_m0st:
mismõttes "lõpuks" :D
ma kuulan nt technot üsna palju. montoonsus litib näkku. mida sa sellega öelda tahtsid?

seda enam veider on su süüdistus, et pendulum on üheülbaline :)

t3h_m0st:
imo moodustavad enamuse viimane grupp (eesotsas jänkidega)

selle loogika järgi peaks austraalia punt pendulum olema ameerikas väga popp, aga on hoopis euroopas (ja loomulikult ka oma kodumaal).
ps see oli nüüd küll üks väga, ee, rumal statement, et "eesotsas jänkidega". nad on vähem inimesed või? rääkimata sellest, et enamvähem terve tantsumuusika, kaasa arvatud su lemmik tehno, tuleb algselt ameerikast. detroit ei ole saksamaal minu teada. võib veel rääkida ka aafrikast ja ainsa erandina kraftwerkist euroopast.

t3h_m0st:
ja see erinevuse küsimus on eriti sutpid ju, sest ma actually ei leia et see hea muusika on aga ma ei hakka ka nagu väike laps minema kõlari äärde mossitama. käisin kursaõdede peol viimati ja lasti pendulmi, mis siis oleks olnud siis õigem teguviis, tansupõrndalt lahkuda? see oleks juba mingi "erineja" tundemärk.

ise küsid, ise vastad.
inimesed tulevadki klubisse või erapeole lõbutsema, ja ei ole sellest mingit traagikat, et vahepeal pendulumi tuleb. isegi sina elasid üle, nagu näha.

egas need, kes pendulumi järgi tantsivad, kõik automaatselt jõmmid ei ole. või noh, ise ju tantsisid (eeldan, et sa enda arvates jõmm ei ole). kust sa nii täpselt tead, mis on kellegi motivatsioon pendulumi ajal tantsupõrandal olla. mõnele meeldib, mõnel on pohui, mõni pööritab silmi, aga ei lähe ära. kõigile ei saagi meele järele olla.
Catastroфиck
21/02/2008 15:37

dr3xl:
seda enam veider on su süüdistus, et pendulum on üheülbaline :)

selle loogika järgi peaks austraalia punt pendulum olema ameerikas väga popp, aga on hoopis euroopas (ja loomulikult ka oma kodumaal).
ps see oli nüüd küll üks väga, ee, rumal statement, et "eesotsas jänkidega". nad on vähem inimesed või? rääkimata sellest, et enamvähem terve tantsumuusika, kaasa arvatud su lemmik tehno, tuleb algselt ameerikast. detroit ei ole saksamaal minu teada. võib veel rääkida ka aafrikast ja ainsa erandina kraftwerkist euroopast.

ise küsid, ise vastad.
inimesed tulevadki klubisse või erapeole lõbutsema, ja ei ole sellest mingit traagikat, et vahepeal pendulumi tuleb. isegi sina elasid üle, nagu näha.

egas need, kes pendulumi järgi tantsivad, kõik automaatselt jõmmid ei ole. või noh, ise ju tantsisid (eeldan, et sa enda arvates jõmm ei ole). kust sa nii täpselt tead, mis on kellegi motivatsioon pendulumi ajal tantsupõrandal olla. mõnele meeldib, mõnel on pohui, mõni pööritab silmi, aga ei lähe ära. kõigile ei saagi meele järele olla.

irw mis kuradi jama sa ajad, saagu sellest minu viimane post siin topicus ja vastus sinule. sinul on õigus ning ma saan asjadest kui ka elust üldiselt valestia aru.

sinu arvates on üheülbaline techno sama asi mis juustune üheülbaline pendulum. ma lihtsalt ei viitsigi seletada enam.

mis minu loogika järgi peaksid jänkid pendulumi kuulama. kes pendulum on ainus juust mida kuulata? inimestele on tänapäeval päääris suur valik millist juustu parajasti kuulata.

ning mis tantsupõrndat puudutab siis seal olles ja silmad pähe pannes on päris hästi näha m u i d e milline osa rahvast hakkab kargama, kui pendulum sisse lendab. seda enam veel, et äkki koputab su õlale mingi random reivar küsimusega - "pendulum on ikka sitaks kõva, mis?"

aga jah, kordan veelkord. sinul on õigus, minul on väärastunud maailmapilt.

edit: typod
dr3xl
21/02/2008 15:44

t3h_m0st:

ning mis tantsupõrndat puudutab siis seal olles ja silmad pähe pannes on päris hästi näha m u i d e milline osa rahvast hakkab kargama, kui pendulum sisse lendab

sina :D

aga jah, selle asemel, et öelda, et pendulum ei meeldi (mis on täiesti pädev arvamus), hakata muinasjutte vestma "üheülbalisusest", "jõmmide muusikast", "dnb maine sittumisest" on muidugi lihtsam (FYI need on asjad, mida saab kergelt kummutada, sest on stereotüüpsed, siuksed ... suured mõisted). eriti veel, kui aastaks 2003 polnud dnb-l suurt midagi, mida ära sittuda.

mul oli kunagi sarnane mõttekäik, ilmselt sellepärast ma nii pikalt mölisema jäin.

edit: juustust rääkides. heast sinihallitusjuustust praegu ära ei ütleks.
Taurus
21/02/2008 15:45

aga jah, kordan veelkord. sinul on õigus, minul on väärastunud maailmapilt.

lõpuks ometi jõuti pointini :)
pea hakkaski juba valutama
Side Note
21/02/2008 15:57

klge bravo bravo teile -ilus debatt. Võiksite mõelda väiksele raamatuprojektile ,näit. "Pilk Postmodernistliku Tantsumuusika Paradigmaatilisse Strukturalismi"
phibbs
21/02/2008 16:29

aeg on siis kokkuvõtted nüüd teha et kas arutelu viis kuhugi maani välja või mitte ? ;:D
swompy
21/02/2008 17:13

dr3xl:

mul oli kunagi sarnane mõttekäik, ilmselt sellepärast ma nii pikalt mölisema jäin.

Grooverider tegi ka kunagi ise kvaliteetset mussi ja nüüd on mandunud wobbeli peale, kokkusattumus?
fooptool
21/02/2008 18:22

mnjaa...

juustune pasta oliivide ja ananassiga maitses täna hästi

supa

=D
dr3xl
21/02/2008 18:38

phibbs:
aeg on siis kokkuvõtted nüüd teha et kas arutelu viis kuhugi maani välja või mitte ? ;:D

nope, samas - kunagi ei vii, aga vähemalt sotsiaalsed vajadused rahuldatud
dr3xl
21/02/2008 18:38

swompy:
Grooverider tegi ka kunagi ise kvaliteetset mussi ja nüüd on mandunud wobbeli peale, kokkusattumus?

minu teada m(a)andus ta dubai vanglasse
phibbs
21/02/2008 18:44

ma olen dubais antsu teind.. sitaks kaiff ... :D

0.000002 geeese kriipsu rebisin :D
Taurus
21/02/2008 19:34

:D
Taurus
21/02/2008 19:41

phibbs:

ää nüüd siis nii teravalt ka ütle:D
ELECTRICO
21/02/2008 21:13

phibbs:
ma olen dubais antsu teind.. sitaks kaiff ... :D

0.000002 geeese kriipsu rebisin :D

respect, tahaks ka nii kõva vend olla.
fooptool
22/02/2008 00:48

aah...muideks

tere teet...kuis läheb ka?

kidas sulle vahetus meeldis tookord?

=)
Eastsider
08/03/2008 11:20

swompy:

Nüüd kükitab tüüp vanglas, kokkusattumus? Ma arvane et mitte. Siin on 2 varianti
a)jumal karistas (kui usud jumalasse)
b)vandenõu( nagu prison breakis umbes)

EDIT: Shit. Ma postitan paska vanasse teemasse, eile taimsete ürtide suitsetamine ei ole vist liiga positiivselt mõjunud :D
   Post A Reply
Pages (6): « 1 2 3 4 5 [6]