Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204

Warning: Undefined array key "maxposts" in /data01/virt34788/domeenid/www.audiokinetica.com/drumandbass-forum/showthread.php on line 204
muusika aegumine / vananemine
::estonian drum'n'bass forum:: ::estonian drum'n'bass forum:: > ::estonian forum:: > Jutunurk > muusika aegumine / vananemine
Pages (3): « 1 2 [3]    
Author
Thread    Post A Reply
kain
09/04/2007 13:55

kondor keebis:
oh fuck, mister obvious "hea lugu on hea lugu, olenemata ajast" . sa vist ei saa aru mis tähendab AEGUMINE. osad vanad lood kõlavad freshilt ka tänapäeval, teised mitte. sellest see topik ongi. sellest millised lood ikka veel kõlavad hästi ja teised, mis kõlasid hästi ainult siis.

see , et barcelona ei ole mingi vanakooli lugu on fakt. kas ma ütlen inimesele seda mingi püüdlikult viisakalt "oh ma ei taha midagi halba , aga dnb oli aastaks 2000 juba 10 aasta vanune" või ütlen lihtsalt "newb" ei tohiks mingit suuremat vahet olla, kuna mõte jääb ikka samaks.

ja haha kain hakkab mingit moraalijuttu rääkima või ? mis järgmisena ? hakkad liquidfunki kuulama ? arnold rüütel saab ÜRO peasekretäriks ?

sa ei saa vist ise päris täpselt aru mis on muusika aegumine, kuidas saab mingi lugu kõlada algul hästi ja siis hiljem halvasti? mis näitajatele sa selle väite baseerid?

ja kes sa oled yldse ytlema mis juttu mina rääkida võin? liquid pole minu rada, funki võib kuulata kyll

eniveis, sa peaks enne ise nats peeglisse vaatama kui "newb"'iks hakkad kedagi tembeldama...fuckin tool, sinusugused tigeda tirki wannabed dnb teadlased ongi selle muusika katk imho, mine põlema, aitäh!
Edit/Delete Message Reply w/Quote
Dave Wood
09/04/2007 14:01

mine põlema, aitäh!

huvitav kas trikimees suudaks seda
Taurus
09/04/2007 14:07

eks õhtul näeb
Taurus
09/04/2007 19:05

Jürgeni see raamaturebimistrikk oli spetside spets, piitsepsi mehed said kõik lutti:D
muf
09/04/2007 20:06

ma arvan et enamus lugusid "aeguvad" sellepärast et neid on saanud nii palju kuulata et tüdined ära...samas mõned on tõesti head ja "aegumatud" lood
ELECTRICO
09/04/2007 20:26

Taurus:
Jürgeni see raamaturebimistrikk oli spetside spets, piitsepsi mehed said kõik lutti:D

Suht kerge trikk peaks olema. Nägite, millise liigutusega ta ise neid raamatuid pooleks tõmbas - vajutas ühest väljaotsitud ja proovitud kohast liimiriba katki ja oligi kõik.
P.S: Kiivikas pani hea killu maha enda "liigesest väljas õlaga".
Neurowobble
09/04/2007 21:59

kemal & rob data's shit stays fresh
sistah
10/04/2007 11:16

muf:
ma arvan et enamus lugusid "aeguvad" sellepärast et neid on saanud nii palju kuulata et tüdined ära...samas mõned on tõesti head ja "aegumatud" lood

väga originaalne arvamus :P
inZtance
10/04/2007 19:51

no tehniline kylg on sellel aegumisel ka p2ris t2htis kylg, kui mitte et k6ige olulisem ffs.
Taurus
10/04/2007 19:55

jep, nu tänapäeval kasvatatakse poollagunenud hammas suhu ja tehakse see originaalile väga lähedane.

nii fruiii , lähme nüüd ajas tagasi 20 aastat, vene aegu, sama situatsioon, AGA
hammas tõmmati pikema jututa välja lihtsalt:D

tehnika jah peab arenema
kondor keebis
11/04/2007 06:52

kain:
sa ei saa vist ise päris täpselt aru mis on muusika aegumine, kuidas saab mingi lugu kõlada algul hästi ja siis hiljem halvasti? mis näitajatele sa selle väite baseerid?

ja kes sa oled yldse ytlema mis juttu mina rääkida võin? liquid pole minu rada, funki võib kuulata kyll

eniveis, sa peaks enne ise nats peeglisse vaatama kui "newb"'iks hakkad kedagi tembeldama...fuckin tool, sinusugused tigeda tirki wannabed dnb teadlased ongi selle muusika katk imho, mine põlema, aitäh!

tigeda tirgi või ? sina oled by far kõige tigedam põustija siin läbi aegade. seega on kummaline, et just sina võtad siin sõna. aga õnneks sa taskaalustad selle tigeduse DOA´ Submergedile pugemisega. "mine põlema, aitäh" - leia mingid uued pinchline´id . kas sa juba eestis ära kolima ei pidanud ?

btw : ma olen jungli´t kuulanud vähemalt sellest ajast kui kain ja phb olid suurimad sõbrad veel :S

anyway ma põhjendasin ära vähemalt miks newb ütlesin, aga mingi internetis teist inimest tool´iks sõimama- suht mõttetu ju.
kain
11/04/2007 07:10

kondor keebis:
tigeda tirgi või ? sina oled by far kõige tigedam põustija siin läbi aegade. seega on kummaline, et just sina võtad siin sõna. aga õnneks sa taskaalustad selle tigeduse DOA´ Submergedile pugemisega. "mine põlema, aitäh" - leia mingid uued pinchline´id . kas sa juba eestis ära kolima ei pidanud ?

btw : ma olen jungli´t kuulanud vähemalt sellest ajast kui kain ja phb olid suurimad sõbrad veel :S

anyway ma põhjendasin ära vähemalt miks newb ütlesin, aga mingi internetis teist inimest tool´iks sõimama- suht mõttetu ju.

haha, kui ma sõbra eest välja astun haterite eest (kuigi ta on viimane inimene kes seda vajab) ja saan selle eest sõimu siis fine, so be it

me ei ole phb'ga never suurimad sõbrad olnud niiet ma ei tea mis paralleel universumis sa junglet kuulad

mulle meeldib tuli ja see on punchline, honey, mitte pinchline

pidin kolima ja kolin, ma ei saa aru kuidas see sinu olukorrale kaasa aitab, tool oled sa sellegi poolest...kui sa kedagi newb'iks hakkad tembeldama nii lambi teema pärast siis ei vabanda seda välja isegi see, et su vanaema oli capital j

kui sa mingit diskussiooni tahtsid aretada siis vasta mu algsetele kysimustele, mulle lihtsalt tundus naljakas, et sa inimesi ryndama kukud selliste teemade pärast
kain
11/04/2007 07:14

inZtance:
no tehniline kylg on sellel aegumisel ka p2ris t2htis kylg, kui mitte et k6ige olulisem ffs.

samas tehti see vana track omas aegruumis ja on nats vale seda hakata võrdlema tänapäeva omadega, no? see muusika sellepärast ju hapuks ei lähe, et tänapäeval tehnoloogia ja stiil iseenesest edasi on arenenud:P
kondor keebis
11/04/2007 07:28

^
no osad lähevad ja teised samas jälle ei lähe, see on subjektiivne, mõnes mõttes jälle nii subjektiivne ei ole ka.

näiteks bomb squadi biidid kõlavad ikka väga värskelt , aga mingi marley marl või mingi need gangstarapi biidid ei kõla. :S

@ kain

ma vist tean jah , et see on punchline.

noh "newb" ei ole otseselt mingi sõimusõna ju. erinevalt "tool" ist.
lihtsalt mingi rühm inimesi võttis pähe "oh meid rünnatakse" sista helistas kainile ja kain ütles prohvetlikdu sõnad "tool oled sa sellegi poolest" . mis diskussiooni ma suga aretan kui sa arvad , et ma olen tool ? ma pean sulle tõestama, et ei ole vä ? sa ei tunne mind. see et sa mingi paari lause peale arvad ,et ma olen tool räägib rohkem mulle sinu hoiakutest kui vastupidi.

mulle jälle tundub naljakas , et sina kaitsed ja püüad mingit moraalset jüngrit mängima, kuigi sinu ütlemised endal on olnud hulga räigemad kui "newb", seega natuke silmakirjalik. et sul on nagu "lubatud" suht räigelt öelda, aga kui ma ütlen newb, siis kohe mingi board täies koosseisus arvab, et ma olen halb ja tool ja whatnot.
Side Note
11/04/2007 07:56

kondor keebis:
siis kohe mingi board täies koosseisus arvab, et ma olen halb ja tool ja whatnot.

:( aww
sistah
11/04/2007 08:07

kondor keebis:

lihtsalt mingi rühm inimesi võttis pähe "oh meid rünnatakse" sista helistas kainile ja kain ütles prohvetlikdu sõnad "tool oled sa sellegi poolest" .

see ei ole siin mingi klaabareena, kus yx tähelepanelik paanikahäire peale punast nuppu vajutab ja teised kohe kohale lendavad:P

Side Note:
:( aww

second that, ha
kain
11/04/2007 08:58

kondor keebis:
^
no osad lähevad ja teised samas jälle ei lähe, see on subjektiivne, mõnes mõttes jälle nii subjektiivne ei ole ka.

näiteks bomb squadi biidid kõlavad ikka väga värskelt , aga mingi marley marl või mingi need gangstarapi biidid ei kõla. :S

@ kain

ma vist tean jah , et see on punchline.

noh "newb" ei ole otseselt mingi sõimusõna ju. erinevalt "tool" ist.
lihtsalt mingi rühm inimesi võttis pähe "oh meid rünnatakse" sista helistas kainile ja kain ütles prohvetlikdu sõnad "tool oled sa sellegi poolest" . mis diskussiooni ma suga aretan kui sa arvad , et ma olen tool ? ma pean sulle tõestama, et ei ole vä ? sa ei tunne mind. see et sa mingi paari lause peale arvad ,et ma olen tool räägib rohkem mulle sinu hoiakutest kui vastupidi.

mulle jälle tundub naljakas , et sina kaitsed ja püüad mingit moraalset jüngrit mängima, kuigi sinu ütlemised endal on olnud hulga räigemad kui "newb", seega natuke silmakirjalik. et sul on nagu "lubatud" suht räigelt öelda, aga kui ma ütlen newb, siis kohe mingi board täies koosseisus arvab, et ma olen halb ja tool ja whatnot.

ma olen öelnud mis ma olen öelnud siis kui ma tunnen, et inimene on selle ära teeninud ja ongi kogu moos, kui sulle see ei meeldi siis tough luck, cookie...naljakas, et sa yritad teha mingi tõsise topiku muusikast ja siis kui keegi liigitab midagi vanakooli alla (mis on juba iseenesest äärmiselt subjektiivne) siis sa kukud teda sõimama

eks kõigile on lubatud öelda mis ta asjast arvab ja selle eest vastutavad kõik ise mis nad siin boordil ytlevad

sa ei pea mulle midagi tõestama, ma juba koostasin oma arvamuse sinust aga ära kujuta ette et keegi sulle siin mingi kambaka tegi:P

btw, ma tunnen siit foorumist isiklikult käputäit inimesi

"sistah, helista mulle mobiilile teisest toast, red alert! mingi tool kämab voorumis raip, ma panen hangud ja tõrvikud valmis yo, viskame oksa ta nahh!"
kondor keebis
11/04/2007 10:01

^

ma arvan , et ma olen ka sust oma arvamuse koostanud :P

kas su arvates on see pilt naljakas ?

edit : sain ikka "ivast" aru, see ei olnud just kõige raskem sellest aru saada.

edit 2 : see , et sa arvad ,et see pilt on naljakas aitab ka sinust arvamuse koostamisel :D
kain
11/04/2007 10:09

sa vist ei saanud aru, et see pilt pole asja iva
sistah
11/04/2007 12:16

kain:
"sistah, helista mulle mobiilile teisest toast, red alert! mingi tool kämab voorumis raip, ma panen hangud ja tõrvikud valmis yo, viskame oksa ta nahh!"

;D
inZtance
11/04/2007 16:12

kain:
samas tehti see vana track omas aegruumis ja on nats vale seda hakata võrdlema tänapäeva omadega, no? see muusika sellepärast ju hapuks ei lähe, et tänapäeval tehnoloogia ja stiil iseenesest edasi on arenenud:P

nojah, aga paratamatult seda ju tehakse ja see imho ongi see p6hiline muusika aegumise v2rk... kuigi see on jah puhtalt subjektiivne - nt. leemet, kes hakkas drum & space-i kuulama aastal 2003, kuulab mingit 94 aasta hitti ja m6tleb mis pask see on, heli viskab villast ja muidu on ka ropult aeglane kraam.. aga samas reemut, kes oli 93 aastal juba truuheed v6tab aastal 2006 tr2ki uuesti k2sile ja kohe esimesest sekundist lendavad 13 aasta vanused positiivsed emotsioonid esile
ELECTRICO
11/04/2007 21:17

inZtance:
nojah, aga paratamatult seda ju tehakse ja see imho ongi see p6hiline muusika aegumise v2rk... kuigi see on jah puhtalt subjektiivne - nt. leemet, kes hakkas drum & space-i kuulama aastal 2003, kuulab mingit 94 aasta hitti ja m6tleb mis pask see on, heli viskab villast ja muidu on ka ropult aeglane kraam.. aga samas reemut, kes oli 93 aastal juba truuheed v6tab aastal 2006 tr2ki uuesti k2sile ja kohe esimesest sekundist lendavad 13 aasta vanused positiivsed emotsioonid esile

WORD KURAT - SEE EESTIMAINE SÕNA
   Post A Reply
Pages (3): « 1 2 [3]